Showroommodel

Auping Adagio matras - Showroommodel

Vanaf € 970,00 € 679,00

Stel dit product zelf samen

  Auping Adagio Matras Aanbieding

  Een veerkrachtig matras die de contouren van uw lichaam volgt. Doordat de schouders een andere ondersteuning nodig hebben dan bijvoorbeeld de heupen, is het matras in 5 zones verdeeld. Soepeler bij de schouders en dus wat steviger bij de heupen. Ook biedt het u de gewenste ondersteuning dankzij de latex Perfo comfortlaag. Hierdoor wordt er gewerkt met verschillende draaddiktes in de DPPS veren. Door het gebruik van de verschillende draaddiktes kunnen de verschillende comfortzones gecreëerd worden. Het matras is afgedekt met een Perfo latex, dit is een geperforeerde latex. Hierdoor voelt de latex extra comfortabel aan en zorgt dit voor een goed ventilerend vermogen van het matras.

  Adagio pocket is het tweede matras uit de Auping collectie. Het matras is 20cm hoog en hierdoor net een stukje dikker dan zijn voorganger het Inizio matras. Een Adagio matras sluit goed aan bij een Cresto matras die ook 20 cm hoog is. 
  De Auping Adagio matras is aan 1 kant beslaapbaar. De speciale ventilatiebodem is uitgerust met een bevestigingssysteem voor AVS boxsprings en spiraalbodems.

  Specificaties

  Omschrijving: Auping Adagio aanbieding matras
  Model: Adagio
  Afmeting : 90 x 210 cm
  Hardheden: Medium | Firm
  Tijk: Wasbaar - met rits
  Geschikt voor elektrisch verstelbare bodem: Ja
  Auping bedbodem
  In combinatie met een Auping spiraalbodem of Auping boxspring geven de Auping matrassen de meest ventilerende combinatie. Door het gebruik van een geperforeerde vilten onderlaag is de onderzijde van het matras als het ware open. Hierdoor kan het matras goed ventileren en slaapt u altijd in een fris en hygiënisch bed. 

  Een Auping matras functioneert het beste op een 
  Auping spiraal. Welke het beste functioneren in een Auping bed ombouw. Natuurlijk kunt u uw Auping Adagio pocket matras ook optimaal gebruiken op uw Auping Criade of op uw Auping Original boxspring. Hiervoor kunt u gewoon uw ongestoffeerde witte matras gebruiken en is het gebruik van een Auping topmatras niet nodig.
  Het Adagio matras is geschikt om op een verstelbaar bed te gebruiken. Door het gebruik van de DPPS veren hoeft u niet bang te zijn dat de binnenzijde van uw matras beschadigt bij het gebruik van verstelbaarheid.