Auping Cresto Matras

Vanaf € 1.095,00


Stel dit product zelf samen

  Auping Cresto Matras

  Het gebruik van duurzaam Latex Pura maakt dit matras extra zacht en veerkrachtig. Een ware kwaliteitsimpuls voor uw slaap, mede dankzij de vijf zones met soepele ondersteuning voor uw schouders. De latex pura comfortlaag en de asymmetrisch (ongelijk) opgebouwde DPPS® pocketveren, zorgen ervoor dat de Auping Cresto nauwkeurig aansluit bij de contouren van het lichaam. Een Cresto matras sluit goed aan bij een Adagio matras die ook 20cm hoog is.
  De tijken van de matrassen Cresto, Maestro en Vivo zijn afritsbaar en beschikbaar in 2 varianten. Voor het bovenblad heeft u keuze uit 2 verschillende tijken. U kunt kiezen voor de wasbare Breeze tijk met een doorgestikt tencel. De tencel zorgt ervoor dat de vocht snel wordt opgenomen en u nooit meer klam wakker wordt. Wanneer u niet op het matras ligt geeft de tencel het vocht weer snel af aan de omgeving, waardoor u altijd in een fris en hygiënisch bed slaapt. U kunt ook kiezen voor de Nature tijk. Deze tijk is doorgestikt met wol, wildzijde en katoen. Hierdoor is het een tijk met een hoog percentage natuurlijke producten. Dit bevordert ook het vochttransport en is sterk warmte regulerend. Het is alleen niet mogelijk om deze tijk zelf te wassen. Deze zou u chemisch moeten laten reinigen bij een stomerij.

  Specificaties

  Matras hardheden: Soft – onder 60kg / Medium – tot 80kg / Firm - 80 tot 100kg en buikslapers / Extra Firm - boven 100 kg en buikslapers
  Matras kern: 5 comfortzones DPPS pocketveren, 12 cm hoog / 1cm 3D breisel
  Matras afdeklaag: Latex Pura
  Aantal comfortzones: 5 comfortzones
  Tijk afritsbaar: Ja, standard
  Tijk wasbaar: Breeze tijk wasbaar 60 graden / Nature tijk chemisch reinigen
  Anti-allergisch: Ja standaard
  Hoogte: Hoogte 20 cm
  Omruilgarantie: 90 dagen na levering eerste ruiling kosteloos
  Levertijd: 3-4 weken
  Advies
  Het Cresto matras is in verschillende breedte en lengtematen beschikbaar. Hierdoor is het Cresto matras ook geschikt om uw eigen Auping twijfelaar te maken. Door de verschillende Auping bedombouw mogelijkheden te combineren kunt u uw eigen persoonlijke Auping bed creëren.
  Daarnaast kunt u indien gewenst eenCresto matras ook op een Auping boxspring gebruiken. Hierdoor wordt er een soepelere ondergrond gecreëerd dan wanneer u het matras op een Auping spiraalbodem gebruikt. Daarnaast zal een boxspring vaak een hogere instap hebben waardoor het eventueel ook geschikt zou zijn als een Auping seniorenbed.
  Onderhoud

  Om uw matras zo fris en hygiënisch mogelijk te houden adviseren wij u om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze nemen namelijk een groot gedeelte van het transpiratievocht op. Om uw bed zo goed mogelijk te ventileren adviseren wij u om uw dekbed na het slapen terug te slaan tot het voeteneinde. Hierdoor kan de bovenzijde van uw matras en de onderzijde van uw dekbed het opgenomen vocht weer afstaan.

  De matrassen van Auping hoeven nooit meer gekeerd en gedraaid te worden. Dit is ook de reden dat een Auping matras het beste matras is voor op een spiraalbodem.

  Garantie

  Op Auping matrassen zit een 5-jarige garantieperiode. Alle matrassen krijgen door het gebruik ligplek vorming. Bij Auping matrassen geldt dat er maximaal plaatselijk 1,5 cm hoogteverlies mag zijn. Dit geldt bij normaal gebruik in de eerste 5 jaar.


  Omruilgarantie

  Wanneer u na aanschaf van uw Auping matras toch twijfelt over de juiste hardheid van het matras dan kunt u de eerste maal kosteloos wisselen van hardheid. Dit moet echter wel binnen 90 dagen aangegeven worden. Auping zal dan uw matras om komen ruilen. Wanneer u geen afritsbare tijk heeft dan zal Auping uw complete matras verwisselen anders alleen de kern.
  Deze kernen of complete matrassen zullen door Auping worden afgebroken en daarna compleet gerecycled. De veren worden omgesmolten en het polyester wordt gebruikt om judomatten te maken.