Auping Maestro Matras

Vanaf € 1.395,00

Stel dit product zelf samen

  Auping Maestro Matras


  Slapen op een laagje lucht, dat kan bij het Auping Maestro matras. Door het gebruik van een 3D breisel van 1cm wordt dit laagje gecreëerd. In combinatie met de comfortlaag zorgt dit samen voor een perfecte combinatie van ventilatie en luchtdoorlatendheid. In de comfortlaag wordt gebruik gemaakt van Vita Talalay Origins®. Dit is de best ventilerende latex en heeft daardoor een hoog aanpassend vermogen.
  Het Auping Maestro matras is 22cm hoog dit komt door een hogere DPPS veer, afgedekt met een Vita Talalay Origins® afdeklaag. Hierdoor bedraagt de totale hoogte van het matras 22cm.
  Het Maestro matras functioneert het meest optimaal op een Auping spiraal. Hierbij maakt het niet uit of het een vlakke of een verstelbare bodem is beide zijn geschikt voor het Maestro matras.

  Specificaties

  Matras hardheden: Soft – onder 60kg / Medium – tot 80kg / Firm - 80 tot 100kg en buikslapers / Extra Firm - boven 100 kg en buikslapers
  Matras kern: 5 comfortzones DPPS pocketveren, 12 cm hoog / 1cm 3D breisel
  Matras afdeklaag: Vita Talalay Origins® en climawatt
  Aantal comfortzones: 5 comfortzones en schouderzone
  Tijk afritsbaar: Ja standaard
  Tijk wasbaar: Breeze tijk wasbaar 60 graden / Nature tijk chemisch reinigen
  Hoogte: Hoogte 22 cm
  Garantie: 5 jaar volledig
  Omruilgarantie: 90 dagen na levering eerste ruiling kosteloos
  Levertijd: 3-4 weken
  Advies
  Het Maestro matras is in verschillende breedte en lengtematen beschikbaar. Hierdoor is het Maestro matras ook geschikt om uw eigen Auping twijfelaar te maken. Door de verschillende Auping bedombouw mogelijkheden te combineren kunt u uw eigen persoonlijke Auping bed creëren.
  Daarnaast kunt u indien gewenst een Maestro matras ook op een Auping boxspring gebruiken. Hierdoor wordt er een soepelere ondergrond gecreëerd dan wanneer u het matras op een Auping spiraalbodem gebruikt. De boxspring heeft vaak een hogere instap waardoor het eventueel ook geschikt zou zijn als een Auping seniorenbed.
  Onderhoud

  Een Auping matras is een goed ventilerend matras vooral in combinatie met de Auping spiraal. De matrassen zijn opgebouwd vanaf de ventilerende vilten bodem tot de luxe tijk op het ligvlak van het matras. Hierdoor hoeven de matrassen van Auping nooit meer gekeerd en gedraaid te worden. Dit is ook de reden dat een Auping matras het beste matras is voor op een spiraalbodem. Alle Auping matrassen en spiraalbodems lenen zich uitstekend voor het gebruik in een complete Auping combinatie. Dat kan zijn in één van de tijdloze ledikanten of op een Auping Boxspring.
  Om uw matrassen zo fris mogelijk te houden adviseren wij u om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van het matras en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen.


  Garantie

  Op Auping matrassen zit een 5-jarige garantieperiode. Alle matrassen krijgen door het gebruik ligplek vorming. Bij Auping matrassen geldt dat er maximaal plaatselijk 1,5 cm hoogteverlies mag zijn. Dit geldt bij normaal gebruik in de eerste 5 jaar.

  Omruilgarantie
  Wanneer u na aanschaf van uw Auping matras toch twijfelt over de juiste hardheid van het matras dan kunt u de eerste maal kosteloos wisselen van hardheid. Dit moet echter wel binnen 90 dagen aangegeven worden. Auping zal dan uw matras om komen ruilen. Wanneer u geen afritsbare tijk heeft dan zal Auping uw complete matras verwisselen anders alleen de kern.
  Deze kernen of complete matrassen zullen door Auping worden afgebroken en daarna compleet gerecycled. De veren worden omgesmolten en het polyester wordt gebruikt om judomatten te maken.
  Bella Donna Hoeslaken
  Bella Donna HoeslakensDeze speciale Jersey-Katoenen Bella Donna hoeslakens worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en zijn extra zacht door de toevoeging van Aloe Vera. De Bella Donna hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en zeer soepel aan de huid. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft! De Bella Donna hoeslakens hebben rondom een ruime instopstrook en passen om alle soorten matrassen met een hoogte tot 40 cm. Bella Donna hoeslakens mogen op 60 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger. 

  Vanaf € 49,95