Showroommodel

Auping matras Maestro - Showroommodel

Vanaf € 1.535,00 € 899,00

Stel dit product zelf samen

  Auping Maestro matras aanbieding


  Slapen op een laagje lucht, dat kan bij het Auping Maestro matras. Door het gebruik van een 3D breisel van 1cm welke u met de hand niet tegen elkaar aan kunt duwen wordt dit laagje gecreëerd. In combinatie met de comfortlaag zorgt dit samen voor een perfecte combinatie van ventilatie en luchtdoorlatendheid. In de comfortlaag wordt gebruik gemaakt van Vita Talalay Origins®. Dit is de best ventilerende latex en heeft daardoor een hoog aanpassend vermogen.
  Het Auping Maestro matras is 22cm hoog dit komt door een hogere DPPS veer. Het matras bevat 14cm hoge DPPS veren. Bovenop deze veren ligt een 3D gebreide drukverdeler van 1cm dik. Het matras is afgedekt met een Vita Talalay Origins® afdeklaag. Hierdoor bedraagt de totale hoogte van het matras 22cm.
  Het Maestro matras functioneert het meest optimaal op een Auping spiraal. Hierbij maakt het niet uit of het een vlakke of een verstelbare bodem is beide zijn geschikt voor het Maestro matras.

  Specificaties

  Merk: Auping
  Afmeting: 90x210 cm
  Hoogte: 22cm
  Hardheden: Soft, Medium, Extra Firm
  Levertijd: 1-5 werkdagen

  Bijbehorende producten

  Bella Donna Hoeslaken
  Bella Donna HoeslakensDeze speciale Jersey-Katoenen Bella Donna hoeslakens worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en zijn extra zacht door de toevoeging van Aloe Vera. De Bella Donna hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en voelt zeer soepel aan de huid. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft! De Bella Donna hoeslakens hebben rondom een ruime instopstrook en een hoekhoogte van 40 cm. Bella Donna hoeslakens mogen op 60 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger. 

  Vanaf € 59,95