Auping Vivo Matras

Vanaf € 1.595,00


Stel dit product zelf samen

  Auping Vivo Matras

  Het Vivo matras heeft een unieke klimaatregulering door de comfortlaag. Hierdoor is het matras nooit te warm of te koud. Door het speciale 3D breisel van 2cm slaapt u altijd op een laagje lucht en geeft het matras een stevige ligging.
  Een matras wat nauwkeurig aansluit bij de heup en schouderzone. De speciale schouder en heupzone maakt het matras zeer geschikt voor zijslapers. Buik en rug slapers zullen ook goed uitkomen op een firm uitvoering. Het gebruik van extra soepel Visco materiaal zorgt ervoor dat u in de schouder en heupzone nog rechter komt te liggen. 
  Kortom ongekende ondersteuning en vochtregulatie. In de comfortlaag wordt gebruik gemaakt van Vita Talalay Origins®, dit is de best ventilerende latex en heeft daardoor een hoog aanpassend vermogen.
  De Vivo functioneert het meest optimaal op een Auping spiraalbodem. Hierbij maakt het niet uit of dit een vlakke of een verstelbare bodem is beide zijn geschikt voor het Vivo matras.

  Specificaties

  Matras hardheden: Soft – onder 60kg / Medium – tot 80kg / Firm - 80 tot 100kg en buikslapers / Extra Firm - boven 100 kg en buikslapers
  Matras kern: 5 comfortzones DPPS pocketveren, 14cm hoog / 2cm 3D breisel
  Matras afdeklaag: Vita Talalay Origins® of vivo visco active met climawatt
  Aantal comfortzones: 5 comfortzones
  Tijk afritsbaar: Ja, standaard
  Tijk wasbaar: Breeze tijk wasbaar 60 graden / Nature tijk chemisch reinigen
  Anti-allergisch: Ja, standaard
  Hoogte: Hoogte 24cm
  Omruilgarantie: 90 dagen na levering eerste ruiling kosteloos
  Levertijd: 3-4 weken
  Advies
  Het Auping Vivo matras is een border matras, dit betekend dat het matras rechte hoeken heeft. Hierdoor ontstaat er een zo klein mogelijke naad tussen twee matrassen in. Het matras heeft 5 verschillende comfortzones die opgebouwd zijn van het hoofd naar het voeteneinde van het Vivo matras. Daarnaast heeft het Vivo matras ook een duidelijk aangegeven zichtbare schouderzone. Deze is in de tijk aangegeven. Hierdoor kunt u het matras ook niet van hoofd naar voeteneinde draaien. 
  Het Vivo matras functioneert het meest optimaal op een Auping spiraal bodem. Hierbij maakt het niet uit of het een vlakke of een verstelbare bodem is, beide zijn geschikt voor het Vivo matras.


  Onderhoud
  Een goede bedbodem is heel belangrijk tijdens het slapen. Doordat jij én je matras de beste ondersteuning krijgen, kan jij elke dag heerlijk dromen. En met de juiste bedbodem kan jouw matras ook beter ademen. Hierdoor houd je je matras lekker lang goed. We adviseren om een matras na 8 tot maximaal 10 jaar te vervangen.
  Al onze Auping bedbodems zijn spiraalbodems. Een Auping spiraalbodem bestaat uit gevlochten staal, waardoor het een fijne open structuur heeft. Doordat de spiraalbodem voor 80 procent open is, ventileert hij extra goed. Dit geeft je lucht.
  De matrassen van Auping hoeven nooit meer gekeerd en gedraaid te worden. Dit is ook de reden dat een Auping matras het beste matras is voor op een spiraalbodem. Alle Auping matrassen en spiraalbodems lenen zich uitstekend voor het gebruik in een compleet Auping bed. Dat kan zijn in één van de tijdloze Auping ledikanten of op een Auping boxspring.

  Garantie
  Op de Auping matrassen zit een garantieperiode van 5 jaar. Alle matrassen krijgen door het gebruik ligplekvorming. Bij Auping matrassen geldt dat er maximaal plaatselijk 1,5 cm hoogteverlies mag zijn. Dit geldt bij normaal gebruik in de eerste 5 jaar. 


  Omruilgarantie

  Wanneer u na aanschaf van uw Auping matras toch twijfelt over de juiste hardheid van het matras dan kunt u eenmalig kosteloos wisselen van hardheid. Dit moet echter wel binnen 90 dagen aangegeven worden. Auping zal dan uw matras om komen ruilen. Wanneer u geen afritsbare tijk heeft dan zal Auping uw complete matras verwisselen. Met afritsbare tijk alleen de kern.
  Deze kernen of complete matrassen worden door Auping afgebroken en compleet gerecycled. De veren worden omgesmolten en het polyester wordt gebruikt om judomatten te maken.

  Bella Donna Hoeslaken
  Bella Donna HoeslakensDeze speciale Jersey-Katoenen Bella Donna hoeslakens worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en zijn extra zacht door de toevoeging van Aloe Vera. De Bella Donna hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en zeer soepel aan de huid. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft! De Bella Donna hoeslakens hebben rondom een ruime instopstrook en passen om alle soorten matrassen met een hoogte tot 40 cm. Bella Donna hoeslakens mogen op 60 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger. 

  Vanaf € 49,95