Showroommodel

Auping Vivo matras - Showroommodel

Vanaf € 1.670,00 € 1.169,00

Stel dit product zelf samen
  Auping Vivo matras - Showroommodel
  Het Vivo matras heeft een unieke klimaatregulering door de comfortlaag. Hierdoor is het matras nooit te warm of te koud. Door het speciale 3D breisel van 2cm welke u met de hand niet tegen elkaar aan kunt duwen wordt dit laagje gecreëerd. Zo slaapt u altijd op een laagje lucht en geeft het matras een stevige ligging. 
  Een matras wat nauwkeurig aansluit bij de heup en schouderzone. De speciale schouder en heupzone maakt het matras zeer geschikt voor zijslapers. Buik en rug slapers zullen ook goed uitkomen op een firm uitvoering. Het gebruik van extra soepel Visco materiaal zorgt ervoor dat u in de schouder en heupzone nog rechter komt te liggen. Dit omdat de heupen net wat makkelijker comfortabel weg kunnen zakken. Het matras is opgebouwd uit 5 comfortzones; hoofd, schouder, lende, heupen en benen. In combinatie met de comfortlaag zorgt dit samen voor een perfecte combinatie van ventilatie en luchtdoorlatendheid. Kortom ongekende ondersteuning en vochtregulatie. In de comfortlaag wordt gebruik gemaakt van Vita Talalay Origins®, dit is de best ventilerende latex en heeft daardoor een hoog aanpassend vermogen.
  De totale hoogte van het Vivo matras is 24cm hoog, dit komt door een hogere DPPS veer. Het matras bevat 14cm hoge DPPS veren. Bovenop deze veren ligt een 3D gebreide drukverdeler van 2cm dik. Het matras is afgedekt met een Vita Talalay Origins® afdeklaag.
  De Vivo functioneert het meest optimaal op een Auping spiraalbodem. Hierbij maakt het niet uit of dit een vlakke of een verstelbare bodem is beide zijn geschikt voor het Vivo matras.

  Specificaties

  Merk: Auping
  Afmeting: 90x210 cm
  Hoogte: 24 cm
  Levertijd: 1-5 werkdagen
  Voorraad hardheden: Medium | Firm | Extra Firm
  Bella Donna Hoeslaken
  Bella Donna HoeslakensDeze speciale Jersey-Katoenen Bella Donna hoeslakens worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en zijn extra zacht door de toevoeging van Aloe Vera. De Bella Donna hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en zeer soepel aan de huid. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft! De Bella Donna hoeslakens hebben rondom een ruime instopstrook en passen om alle soorten matrassen met een hoogte tot 40 cm. Bella Donna hoeslakens mogen op 60 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger. 

  Vanaf € 49,95