Auping Vivo Visco Matras

Vanaf € 1.595,00


Stel dit product zelf samen

  Auping Vivo Visco Matras

   

  De Auping Vivo Visco matras heeft een unieke klimaatregulering door de comfortlaag. Hierdoor is de matras nooit te warm of te koud. Dankzij de speciale schouder- en heupzone volgt de matras de contouren van je lichaam nog beter. Ongekende ondersteuning en vochtregulatie. Hierdoor kan het lichaam optimaal uitrusten en word je fit en energiek wakker.

  Specificaties

  Hardheid: Soft, Medium, Firm en Extra Firm verkrijgbaar.
  Materiaal Tijk: Breeze: (wasbaar) 40% Tencel/ 60% polyester/3d breisel 6.5 mm.
  Materiaal Kern: Visco- elastisch schuim.
  Hoogte: 24 cm.
  Wasbare Tijk: Ja, is afritsbaar en eventueel zelf te wassen of chemisch laten reinigen.
  Levertijd: 3-4 weken
  Advies
  Het Vivo Visco matras is in verschillende breedte en lengtematen beschikbaar. Hierdoor is het Vivo matras ook geschikt om uw eigen Auping twijfelaar te maken. Door de verschillende Auping bedombouw mogelijkheden te combineren kunt u uw eigen persoonlijke Auping bed creëren.
  Daarnaast kunt u indien gewenst een Vivo matras ook op een Auping boxspring gebruiken. Hierdoor wordt er een soepelere ondergrond gecreëerd dan wanneer u het matras op een Auping spiraalbodem gebruikt. De boxspring heeft vaak een hogere instap waardoor het eventueel ook geschikt zou zijn als een Auping seniorenbed.
  Onderhoud
  Een Auping matras is een goed ventilerend matras vooral in combinatie met de Auping spiraalbodem. De matrassen zijn opgebouwd vanaf de ventilerende vilten bodem tot de luxe tijk op het ligvlak van het matras. Hierdoor hoeven de matrassen van Auping nooit meer gekeerd en gedraaid te worden. Dit is ook de reden dat een Auping matras het beste matras is voor op een spiraalbodem. Alle Auping matrassen en spiraalbodems lenen zich uitstekend voor het gebruik in een complete Auping combinatie. Dat kan zijn in één van de tijdloze ledikanten of op een Auping Boxspring. 

  Om uw matrassen zo fris mogelijk te houden adviseren wij u om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van het matras en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen.

  Garantie

  Op Auping matrassen zit een 5-jarige garantieperiode. Alle matrassen krijgen door het gebruik ligplek vorming. Bij Auping matrassen geldt dat er maximaal plaatselijk 1,5 cm hoogteverlies mag zijn. Dit geldt bij normaal gebruik in de eerste 5 jaar.

  Omruilgarantie
  Wanneer u na aanschaf van uw Auping matras toch twijfelt over de juiste hardheid van het matras dan kunt u de eerste maal kosteloos wisselen van hardheid. Dit moet echter wel binnen 90 dagen aangegeven worden. Auping zal dan uw matras om komen ruilen. Wanneer u geen afritsbare tijk heeft dan zal Auping uw complete matras verwisselen anders alleen de kern.
  Deze kernen of complete matrassen zullen door Auping worden afgebroken en daarna compleet gerecycled. De veren worden omgesmolten en het polyester wordt gebruikt om judomatten te maken.
  Bella Donna Hoeslaken
  Bella Donna HoeslakensDeze speciale Jersey-Katoenen Bella Donna hoeslakens worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en zijn extra zacht door de toevoeging van Aloe Vera. De Bella Donna hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en zeer soepel aan de huid. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft! De Bella Donna hoeslakens hebben rondom een ruime instopstrook en passen om alle soorten matrassen met een hoogte tot 40 cm. Bella Donna hoeslakens mogen op 60 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger. 

  Vanaf € 49,95