M Line matrassen

De M Line matrassen helpen u om het maximale uit uw nachtrust te halen. Door de ultieme drukverlagende eigenschappen slaapt u dieper op een matras van M Line. Bovendien kunt u gemakkelijk draaien en ontwaakt u fris door de uitstekende ventilatie. Ideaal om energiek voor de dag te komen!

M Line matrassen hebben een unieke samenstelling. Ze zijn gemaakt van onder andere revolutionair visco-elastisch materiaal dat zich exact naar de contouren van uw lichaam vormt. Hierdoor profiteert u van perfecte drukverlaging, ergonomische ondersteuning en een betere bloedsomloop tijdens het slapen. Bovendien kunt u op M Line matrassen eenvoudig draaien tijdens uw slaap. U bent verzekerd van uitstekende ventilatie en optimale hygiëne. Zo haalt u het maximale uit de nacht.

Een snel herstel is niet alleen in de sport essentieel, maar ook in de zorg. Een goede slaaphouding, bevorderd door de optimale drukverlaging van M Line matrassen, werkt preventief bij rug- en nekklachten en vermindert de kans op doorliggen. Vandaar dat ook zorgcentra, fysiotherapeuten en ziekenhuizen gebruikmaken van de matrassen en hoofdkussens van M Line.

Met de M Line matrassen haalt u kwaliteit in huis. Alle producten worden met zorg vervaardigd en dankzij de uitvoerige testen door de gerenommeerde keuringsinstantie TÜV zijn de duurzaamheid en kwaliteit van de M Line producten gegarandeerd. Daarnaast is de complete M Line collectie LGA- en öko-tex-gecertificeerd. Dit betekent dat u maar liefst tien jaar garantie krijgt op de Slow Motion matrassen III, IV, V,VI, VII en VIII. Daarnaast biedt M Line al jaren standaard een omruilgarantie van 100 dagen op haar matrassen, zodat u het comfort uitvoerig kunt testen.

Bij Boonman Bedden en Wonen kunt u ook een matras kopen van andere merken, waaronder Auping matrassen, Pullman matrassen, Ubica matrassen, Swissflex matrassen, Norma matrassen, Recor Bedding matrassen en HML Bedding matrassen.

Ook een topdekmatras en andere slaapkamerbenodigdheden kunt u bij ons online bestellen. Bekijk onze uitgebreide collectie. Wilt u meer informatie of direct bestellen dan kunt u contact met ons opnemen.

Onze M-line matrassen