Showroommodel

M line Slow Motion 2 matras - Showroommodel

Vanaf € 849,00 € 529,00

Stel dit product zelf samen
  M line Slow Motion 2 matras - Showroommodel
  Genieten van een heerlijke nachtrust? Dat kan met de optimale ondersteuning en drukverdeling bij de Slow Motion 2. Een voortreffelijke ondersteuning en verdeling van de drukpunten van uw lichaam. Een comfortabel matras en een goede nachtrust. Heerlijk slapen door de twee verschillende lagen van het Slow motion 2 matras. 

  Als basis hebben de matrassen een hoogwaardig koudschuim laag, met daar bovenop een toplaag van visco-elastisch schuim, ook bekend als traagschuim. Naast een aangenaam slaapklimaat zorgt de open structuur van het schuim ervoor dat u gemakkelijker omdraait en uw lichaam beter ondersteund wordt. Het matras reageert sneller op uw bewegingen.
  Het matras is 18 cm hoog. De Slow Motion 2 beschikt over een firm toplaag. Deze is wat steviger dan de toplaag van de Slow Motion 1.

  M line matrassen zijn genummerd van 1 tot en met 8. Deze worden opgedeeld in setjes van 4. Per set gaat het om hetzelfde matras alleen is het oneven nummer het zachtste matras en is het even nummer een stevigere uitvoering. 


  Specificaties

  Matras hardheden: Slow Motion 1: zachte uitvoering / Slow Motion 2: stevige uitvoering
  Matras kern: Geprofileerd HR schuim
  Voorraad: 2x op voorraad
  Matrasafdeklaag: Soft Visco-elastisch schuim (niet geprofileerd)
  Aantal comfortzones: 5 comfortzones
  Tijk wasbaar: Ja op 60 graden wasbaar
  Anti-allergisch: Ja
  Hoogte: 18 cm
  Breedte: 90
  Lengte: 210
  Overige specificaties
  Ventilatie: Gemiddeld
  Tijk afritsbaar: Ja
  Geschikt voor verstelbare bodems: Ja
  Omruilgarantie: 100 dagen € 60,00
  Garantie: 10 jaar, 5 jaar volledig daarna afbouwend

  Pluspunten: 
  + Basis ondersteuning
  + Basis ventilatie
  + Basis drukverdeling

  Extra specificaties:
  De Slow Motion matrastijk wordt samengesteld met de milieuvriendelijke vezel Lyocell. Deze vezel is afkomstig van houtpulp van de eucalyptusboom en is makkelijk te verwerken tot bruikbaar materiaal. Zo wordt er tijdens het productieproces in verhouding tot andere vezels aanzienlijk minder water gebruikt, wat uiteraard goed is voor het milieu. 
  Daarnaast maakt de materiaalkeuze de tijk beter absorberend dan katoen, zachter dan zijde en koeler dan linnen. Geabsorbeerd vocht wordt snel losgelaten, waardoor de vorming van bacteriën snel een halt wordt toegeroepen, dit zonder het gebruik van chemicaliën.
  De tijk is wasbaar op 60°C en is ongeschikt voor de droger.