Tempur Matras Original Elite

Vanaf € 1.699,00

Stel dit product zelf samen

   Tempur Matras Original Elite

   

  De Original Elite, is het matras met het meeste comfort binnen de Tempur Original matrassen. De Elite serie bestaat uit 3cm Tempur comfort materiaal, 9cm Tempur Support materiaal en 13cm DuraBase Technology. De totale hoogte van het matras komt uit op 25cm.

  Tempur matrassen vormen zich perfect naar de contouren van uw lichaam. Deze geeft u een continue ondersteuning, zodat het lichaam complete gewichtsloosheid ervaart. Door de druk verlagende werking ervaart u geen tegendruk vanuit het matras, waardoor u minder gaat verliggen of een andere slaaphouding aanneemt. Uw diepe slaap is hierdoor langer en uw bloeddoorstroming beter, dus u zal uitgerust wakker worden. Heeft u klachten aan uw schouder of rug dan is de  Tempur Elite original een geschikt matras. Het past zich heel nauwkeurig aan een geeft zelfs tot in de knieholtes de perfecte ondersteuning.

  Het unieke Tempur materiaal is zacht waar u het wenst en stevig waar u het nodig heeft. Tempur heeft drie verschillende matrascollecties, elk met een geheel eigen gevoel. De Tempur matras collectie bestaat uit de Original collectie, Cloud collectie of de Sensation collectie.

  Tempur biedt drie matrascollecties aan met ieder verschillende eigenschappen. Bepaalde eigenschappen worden gegarandeerd voor alle Tempur matrassen. Zo kunt u rekenen op een nauwkeurige, aan het lichaam aangepaste ondersteuning voor individueel comfort. Minder drukpunten en dus minder woelen en draaien. De hoezen van de matrassen voldoen aan de Öko-Tex 100 norm wat betekent dat ze zijn getest op schadelijke stoffen.


  Specificaties

  Matras hardheden: Stevig
  Matras kern / afdeklaag: 2cm Tempur comfort materiaa,l 8cm Tempur Support materiaal, 13cm DuraBase Technology
  Aantal comfortzones: U creëert zelf comfortzones waar nodig
  Tijk afritsbaar: Ja
  Tijk wasbaar: Ja wasbaar
  Anti-allergisch: Ja
  Ventilatie: goede ventilatie
  Hoogte: 25 cm
  Breedte: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180, 200
  Lengte: 200, 210, 220
  Hoe werkt het Tempur materiaal?
  Tempur is samengesteld uit miljarden visco-elastische bolvormige, open cellen. Deze cellen reageren op uw lichaamstemperatuur en -gewicht en verschuiven en herorganiseren hun positie om zich naar de exacte contouren van uw lichaam te vormen. De cellen worden zachter in warmere gebieden (waar uw lichaam het meeste contact maakt met het oppervlak) en blijft steviger in koelere gebieden (waar minder lichaamscontact wordt gemaakt). Door het wegnemen van de druk kan het bloed de hele nacht vrij stromen, waardoor u minder gaat woelen en draaien. Kortom, u slaapt beter.

  Tempur matrassen zijn zo getest om lang mee te gaan en biedt een volledige garantie van 10 jaar.
  Extra informatie:
  Matrassen in deze collectie zijn voorzien van het originele Tempur materiaal. Door de open celstructuur keert het materiaal geleidelijk terug naar zijn oorspronkelijke vorm na te zijn ingedrukt. De tijk van de matrassen zijn voorzien van CoolTouch Technology, dat wil zeggen een koele en comfortabele nachtrust. Door de nieuwste technologie blijft de hoes koel en bevordert het de afvoer van overmatig vocht.

  De QuickRefresh cover is een zachte op maat gemaakte hoes welke eenvoudig los en vast te ritsen is en wasbaar voor een altijd frisse bovenlaag.

  De geschiedenis van Tempur begon toen de NASA een druk absorberend materiaal ontwikkelde om astronauten te beschermen en te ondersteunen tijdens de lancering. Dit unieke materiaal ontwikkelde zich later tot Tempur. Deze technologie heeft zich nog verder geperfectioneerd en uitgebreid waardoor er een collectie matrassen, slaapsystemen en hoofdkussens is samengesteld om u de beste nachtrust te bieden. Slechts een handvol topwetenschappers kent de Tempur formule voor het maken van het Tempur materiaal. Het materiaal wordt uitsluitend geproduceerd in onze eigen fabrieken in Denemarken en de Verenigde Staten.
   
  Geschikt voor alle vlakke en verstelbare spiraalbodems en Tempur schotelbodems.

  Tempur Schotelbodem Premium Flex 2000 (2 Motorig)
  Tempur Schotelbodem 2000 (2 motorig)Voor de beste ondersteuning van uw matras en uw lichaam ontwikkelde Tempur speciale Premium Flex bedbodems. De Premium Flex 2000 bedbodem is uitgevoerd met twee motoren en hierdoor verstelbaar in de rug- en beenzone. De Tempur bodem is standaard uitgerust met een draadloze afstandsbiedening. Tevens is de Tempur bedbodem uit te breiden met een massageset en/of LED verlichtingstrip.Bijzonderheden: De Tempur flexibele schotels bewegen met uw lichaam mee, waardoor iedere zone de bedbodemschotels kunnen individueel worden ingesteld op stevigheid, waardoor de ondersteuning naar de behoefte van uw lichaam wordt afgesteld.De garantie op een Tempur premium flex bedbodems ontvangt u tien jaar volledige garantie en 2 jaar garantie op elektrische onderdelen.

  Vanaf € 1.448,00

  Sale!
  Tempur Slaapmasker
  Slaapmasker Tempur Het meest verkochte slaapmasker ter wereld, dat is het Tempur slaapmasker.Het slaapmasker voelt heerlijk zacht en comfortabel, zeer fijn voor op reis of als u last heeft van teveel licht tijdens het slapen. Het drukverlagend Tempur materiaal wat is verwerkt in het slaapmasker zorgt ervoor dat het masker perfect aansluit bij de vormen van uw gezicht. De stof velour zorgt ervoor dat u extra geniet van zacht comfort. Het masker kunt u makkelijk vastmaken doormiddel van klittenband, zo kunt u zelf bepalen hoe strak u het masker draagt.Levertijd: 1 werkdag

  Vanaf € 29,00 € 24,95

  Tempur Kussen Ombracio
  Tempur Hoofdkussen Ombracio Het Tempur Ombracio hoofdkussen is speciaal ontworpen voor buikslapers. Het unieke onvervalste ontwerp van Tempur heeft speciale inkepingen aan de zijkant zodat u het Ombracio kussen gemakkelijk tegen u aan kunt drukken. Dit geeft u tijdens de slaap een meest comfortabele houding. Door de speciale vormgeving van het kussen helpt het u, uw ademhaling te optimaliseren, zelfs wanneer u op uw buik slaapt. Het kan enige verlichting bieden bij ademhalingsproblemen en snurken.Toch is dit Tempur kussen ook zeer geschikt voor andere slaaphoudingen. Doordat het Ombracio kussen twee verschillende hoogtes heeft past het bijna bij iedereen.

  Vanaf € 169,00

  Bella Donna Hoeslaken
  Bella Donna HoeslakensDeze speciale Jersey-Katoenen Bella Donna hoeslakens worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en zijn extra zacht door de toevoeging van Aloe Vera. De Bella Donna hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en zeer soepel aan de huid. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft! De Bella Donna hoeslakens hebben rondom een ruime instopstrook en passen om alle soorten matrassen met een hoogte tot 40 cm. Bella Donna hoeslakens mogen op 60 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger. 

  Vanaf € 54,95