Nu 15% voordeel

Tempur Matras Original Prima

Vanaf € 1.299,00 € 1.104,15

Stel dit product zelf samen

  Tempur Matras Original Prima

   

  Het unieke Tempur materiaal is zacht waar u het wenst en stevig waar u het nodig heeft. Tempur heeft drie verschillende matrascollecties, elk met een geheel eigen gevoel. De matras collectie bestaat uit de Original collectie, Cloud collectie of de Sensation collectie. De Original Prima is de stevigste uit de Tempur Original serie matrassen. De Prima bestaat uit 8cm Tempur Support materiaal en 11cm DuraBase Technology. De totale hoogte van het matras komt uit op 19cm.

  Tempur matrassen vormen zich perfect naar de contouren van uw lichaam. Deze geeft u een continue ondersteuning zodat uw lichaam complete gewichtsloosheid ervaart. Door de druk verlagende werking ervaart u geen tegendruk vanuit het matras, waardoor u minder gaat verliggen of een andere slaaphouding aanneemt. Denk aan pijnlijke gewrichten, schouders of last van de heupen. Het materiaal vormt dus zodanig dat deze punten geen ‘’knelpunten’’ worden. Doordat u wat dieper in het matras ligt kan het wat warmer aanvoelen. Hiervoor is de CoolTouch technologie bedacht. Door deze nieuwste technologie blijft de hoes/tijk koeler, en bevordert het zo de afvoer van overmatig vocht. Geniet dus van een frisse en koele nachtrust!

  Tempur biedt drie matrascollecties aan met ieder verschillende eigenschappen. Bepaalde eigenschappen worden gegarandeerd voor alle Tempur matrassen. Zo kunt u rekenen op een nauwkeurige, aan het lichaam aangepaste ondersteuning voor individueel comfort. Minder drukpunten en dus minder woelen en draaien. De hoezen van de matrassen voldoen aan de Öko-Tex 100 norm wat betekent dat ze zijn getest op schadelijke stoffen.


  Specificaties

  Matras hardheden: Stevig
  Matras kern / afdeklaag: 8cm Tempur Support material, 11cm DuraBase Technology
  Aantal comfortzones: U creëert zelf comfortzones waar nodig
  Tijk afritsbaar: Ja
  Tijk wasbaar: Ja op 60 graden
  Anti-allergisch: Ja
  Ventilatie: Ja doormiddel van HR ventilatiekanalen
  Hoogte: 19 cm
  Breedte: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180, 200
  Lengte: 200, 210, 220
  Overige specificaties
  Geschikt voor verstelbare bodems: Ja
  Omruilgarantie: 90 dagen
  Garantie: 10 jaar volledig

  Pluspunten:
  + Tempur matrassen hoeven niet gekeerd en gedraaid te worden
  + 90 dagen omruilgarantie
  + Hoezen die voldoen aan de Öko-Tex 100 norm

  Extra informatie
  De Original Prima is ondersteunend en het stevigste matras binnen de Orginal collectie. Matrassen in deze collectie zijn voorzien van het originele Tempur materiaal. Het drukverlagende materiaal vormt zich naar de contouren van uw lichaam en verdeelt de druk gelijkmatig over het oppervlak. Door de open celstructuur keert het materiaal geleidelijk terug naar zijn oorspronkelijke vorm na te zijn ingedrukt. 

  De QuickRefresh cover is een zachte op maat gemaakte hoes welke eenvoudig los en vast te ritsen is en wasbaar voor een altijd frisse bovenlaag.

  De geschiedenis van Tempur begon toen de NASA een druk absorberend materiaal ontwikkelde om astronauten te beschermen en te ondersteunen tijdens de lancering. Dit unieke materiaal ontwikkelde zich later tot Tempur. Deze technologie heeft zich nog verder geperfectioneerd en uitgebreid waardoor er een collectie matrassen, slaapsystemen en hoofdkussens is samengesteld om u de beste nachtrust te bieden. Slechts een handvol topwetenschappers kent de Tempur formule voor het maken van het Tempur materiaal. Het materiaal wordt uitsluitend geproduceerd in onze eigen fabrieken in Denemarken en de Verenigde Staten.

  Geschikt voor alle vlakke en verstelbare spiraalbodems