Tempur Matras Sensation Supreme

Vanaf € 1.549,00

Stel dit product zelf samen

  Tempur Sensation Supreme matras


  Een fantastisch tempur matras! Tempur matras sensation supreme ondersteund met een medium gevoel. Met de ondersteuning die alleen Tempur kan bieden, uitzonderlijke ondersteuning en drukverlaging. Een laag van dynamic support technologie biedt een lichte ondersteuning zodat u gemakkelijk kunt bewegen, terwijl het Tempur materiaal zich comfortabel aanpast aan de contouren van uw lichaam. Ervaar drukverlagende ondersteuning, zonder drukpunten, waardoor u meer bewegingsgemak heeft.

  Tempur matrassen worden vervaardigd volgens een geheime formule en is ontwikkeld door de NASA om astronauten te ondersteunen tijdens de lancering. Dit materiaal biedt de hele nacht steun waar u die nodig heeft. Door de visco-elastische cellen die zich actief vormen en aanpassen aan uw lichaam ervaart u ultiem comfort en heeft u een geweldige nachtrust.

  Tempur 
  matrassen zijn voorzien van een afrits en wasbare hoes.

  Specificaties

  Matras hardheden: medium stevig
  Matras kern: Tempur® materiaal
  Matras hoogte: 21 cm
  Aantal comfortzones: TEMPUR® materiaal, dat vervaardigd wordt volgens een geheime formule en ontwikkeld is door de NASA om astronauten te ondersteunen tijdens de lancering, biedt de hele nacht steun waar u die nodig heeft.
  Matras afdekkingslaag: QuickRefresh™ hoezen met een gemakkelijk afritsbare bovenkant, zodat u uw matras met een minimum aan inspanning schoon en fris kunt houden.
  Matras hoes/tijk wasbaar: Ja wasbaar
  Welk type bodem: geschikt voor alle bedbodems, zowel vlak als elektrisch
  Keerbaar: Nee
  Wat maakt een tempur matras zo uniek?
  Een Tempur matras vormt zich naar het lichaam. Omdat het tempur matras zich aanpast aan uw lichaam worden vrijwel alle drukpunten en lichaamsgewicht gelijkmatig verdeeld. Door de opbouw en verdeling van het materiaal mag het tempur matras nooit omgedraaid worden. 
  Hoe werkt het Tempur materiaal?
  Tempur is samengesteld uit miljarden visco-elastische bolvormige, open cellen. Deze cellen reageren op uw lichaamstemperatuur en -gewicht en verschuiven en herorganiseren hun positie om zich naar de exacte contouren van uw lichaam te vormen. De cellen worden zachter in warmere gebieden (waar uw lichaam het meeste contact maakt met het oppervlak) en blijft steviger in koelere gebieden (waar minder lichaamscontact wordt gemaakt). Door het wegnemen van de druk kan het bloed de hele nacht vrij stromen, waardoor u minder gaat woelen en draaien. Kortom, u slaapt beter.

  Tempur matrassen zijn zo getest om lang mee te gaan en biedt een volledige garantie van 10 jaar.

  Bijbehorende producten

  Bella Donna Hoeslaken
  Bella Donna HoeslakensDeze speciale Jersey-Katoenen Bella Donna hoeslakens worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en zijn extra zacht door de toevoeging van Aloe Vera. De Bella Donna hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en voelt zeer soepel aan de huid. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft! De Bella Donna hoeslakens hebben rondom een ruime instopstrook en passen om alle soorten matrassen met een hoogte tot 40 cm. Bella Donna hoeslakens mogen op 60 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger. 

  Vanaf € 54,95

  Tempur Kussen Original Queen
  Tempur Hoofdkussen Original Queen Het Tempur kussen Original Queen is ontworpen voor stevigheid en een onafgebroken ondersteuning van uw nek. Het Tempur kussen wordt aanbevolen voor degenen die behoeften hebben aan een meer therapeutische slaaphouding. Dit om bijvoorbeeld nek-of rugklachten te verminderen. Perfect voor rug- en zijslapers.Indien u bredere schouders heeft, kiest u een hoger kussen. Ook is het belangrijk rekening te houden met de stevigheid van de matras. U kiest bijvoorbeeld een lager kussen indien u op een zacht matras slaapt. Twijfelt u over wat het beste bij uw slaaphouding past? Onze slaapadviseurs helpen u graag verder. Neem contact met ons op via chat, e-mail, telefonisch of bezoek één van de Boonman bedden winkels.

  Vanaf € 139,00

  Bella Donna Edel Molton
  Bella Donna Edel Molton Extreem absorberende en zachte molton op natuurlijke katoenbasis. De Formesse Edel Molton zorgt voor een gezond slaapklimaat. Ook voor extra dikke matrassen en waterbedden geschikt. De Formesse Edel Molton geeft u een verkwikkende nachtrust. Zweet wordt geabsorbeerd en tegelijkertijd werkt het katoen temperatuurcompenserend. Deze Edel Molton is een werkzame bescherming van uw bed.

  Vanaf € 45,00

  Sale!
  Tempur Slaapmasker
  Slaapmasker Tempur Het meest verkochte slaapmasker ter wereld, dat is het Tempur slaapmasker.Het slaapmasker voelt heerlijk zacht en comfortabel, zeer fijn voor op reis of als u last heeft van teveel licht tijdens het slapen. Het drukverlagend Tempur materiaal wat is verwerkt in het slaapmasker zorgt ervoor dat het masker perfect aansluit bij de vormen van uw gezicht. De stof velour zorgt ervoor dat u extra geniet van zacht comfort. Het masker kunt u makkelijk vastmaken doormiddel van klittenband, zo kunt u zelf bepalen hoe strak u het masker draagt.Levertijd: 1 werkdag

  Vanaf € 29,00 € 24,95