Maxfurn Cozy Kast

Vanaf € 1.087,00

Stel dit product zelf samen

  Maxfurn Cozy kast


  De Maxfurn Cozy linnenkast heeft een stoere en eigentijdse uitstraling en sluit perfect aan bij de ledikanten van Maxfurn.

  De kledingkast is verkrijgbaar in verschillende indelingen en afmetingen:
  • Linnenkast 2 deurs (b) 120 x (h) 220 x (d) 65
  • Linnenkast 3 deurs (b) 180 x (h) 220 x (d) 65
  • Linnenkast 4 deurs (b) 240 x (h) 220 x (d) 65
  Maxfurn is een Nederlandse meubelfabrikant met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De kasten van Maxfurn worden gemaakt van het onderhoudsvrije ‘Lamulux’. Dit materiaal voelt niet alleen aan als massief hout, maar het geeft uw kast ook de luxe uitstraling van echt hout. Het voordeel van Lamulux is de hoge kras-, kleur-, slijt- en stootvastheid. Het oppervlak voelt aan als massief hout, maar kent geen houtwerking. Ook is het eenvoudig te onderhouden.
  De Maxfurn Cozy kledingkast is voorzien van softclose op de draaideuren. De hoeken en randen hebben een kindvriendelijke afwerking.
  Voor meer informatie bezoek één van onze winkels of neem contact op met onze klantenservice.

  Specificaties

  Merk: Maxfurn
  Model: Cozy
  Kleur: Lamulux - natur/old piano
  Afmeting linnenkast 2 deurs: 120 (B) x 220 (H) x 65 (D) cm
  Afmeting linnenkast 3 deurs: 180 (B) x 220 (H) x 65 (D) cm
  Afmeting linnenkast 4 deurs: 240 (B) x 220 (H) x 65 (D) cm
  Over Maxfurn
  Maxfurn werkt als meubelfabrikant continu aan een fris en eigentijds assortiment. Om de hoogst mogelijke prijs-kwaliteitverhouding te kunnen garanderen, ontwerpen en produceren zij hun productlijnen in eigen beheer. Iedere fase in het productieproces wordt door hun eigen kwaliteitscontroleurs op de voet gevolgd. Maxfurn heeft ruim 30 jaar ervaring in de meubelbranche, waardoor u kwaliteit voor langere termijn kiest!