Maxfurn Cozy Ledikant

Vanaf € 517,00

Stel dit product zelf samen

  Maxfurn Cozy Ledikant


  Het stoere en eigentijdse Cozy ledikant is gemaakt van hoogwaardige materialen. De panelen en bedzijdes zijn vervaardigd van het onderhoudsvrije ‘Lamulux’. Dit materiaal geeft uw ledikant niet alleen de luxe uitstraling van echt hout, maar het voelt ook aan als massief hout. Het voordeel van Lamulux is dat dit geen houtwerking kent. Daarnaast heeft het een hogere kras-, kleur-, slijt- en stootvastheid en is het eenvoudig te onderhouden.

  In het Maxfurn Cozy ledikant kunt u iedere bodem plaatsen. Hetzelfde geldt voor de matrassen. Het Cozy ledikant is al vanaf 90 x 200 cm te verkrijgen. Zo creëert u een uniek, persoonlijk bed, geheel naar uw eigen wensen.

  Specificaties

  Merk: Maxfurn
  Model: Cozy
  Kleur: Lamulux - natur/old piano
  Breedte afmetingen: 90, 140, 160, 180 cm
  Lengte afmetingen: 200, 210, 220 cm
  Nachtkastje: 2 laden
  Over Maxfurn
  Maxfurn werkt als meubelfabrikant continu aan een fris en eigentijds assortiment. Zij ontwerpen en produceren hun productlijnen in eigen beheer, dat de hoogst mogelijke kwaliteit-prijsverhoudingen garandeert. Iedere fase in het productieproces wordt door hun eigen kwaliteitscontroleurs nauwkeurig gevolgd. Maxfurn heeft ruim 30 jaar ervaring in de meubelbranche. Dit zorgt ervoor dat u kwaliteit voor langere termijn kiest!
  Onderhoud
  Wij adviseren u om een goede molton en hoeslaken te gebruiken, zodat uw matras zo fris en hygiënisch mogelijk blijft. Een molton en hoeslaken nemen namelijk een groot gedeelte van uw transpiratievocht op. Daarnaast adviseren wij u om uw dekbed na het slapen terug te slaan tot het voeteneinde. Hierdoor kan de bovenzijde van uw matras en de onderzijde van uw dekbed het opgenomen vocht weer afstaan en blijft uw bed zo goed mogelijk geventileerd.