Maxfurn Rowyn Ledikant

Vanaf € 495,00

Stel dit product zelf samen

  Maxfurn Rowyn Ledikant


  Dit moderne en stoere Rowyn ledikant is gemaakt van kwaliteitsmaterialen. De bedzijdes en panelen zijn gemaakt van het onderhoudsvrije ‘Lamulux’. Dit materiaal voelt niet alleen aan als massief hout, maar het geeft uw ledikant ook de luxe uitstraling van echt hout. Lamulux kent geen houtwerking, een groot voordeel ten opzichte van echt hout. Daarnaast is het eenvoudig te onderhouden en heeft het een hogere kras-, kleur-, slijt- en stootvastheid.

  In het Maxfurn Rowyn ledikant kunt u alle matrassen en bodems plaatsen. Het Rowyn ledikant is al vanaf 90 x 200 cm te verkrijgen. Zo creëert u een persoonlijk en uniek bed, samengesteld naar uw eigen wensen.

  Specificaties

  Merk: Maxfurn
  Model: Rowyn
  Kleur: Lamulux - fresh oak
  Breedte afmetingen: 90, 140, 160, 180 cm
  Lengte afmetingen : 200, 210, 220 cm
  Nachtkastje: 2 laden
  Commode: 3 laden, 1 deur
  Over Maxfurn
  Als meubelfabrikant werkt Maxfurn continu aan een fris en eigentijds assortiment. Hun productlijnen ontwerpen en produceren zij in eigen beheer. Dit garandeert de hoogst mogelijke prijs-kwaliteitverhoudingen. De kwaliteitscontroleurs van Maxfurn volgen nauwkeurig iedere fase in het productieproces. De ruim 30 jaar ervaring in de meubelbranche geeft u het vertrouwen dat u kwaliteit voor de langere termijn kiest!
  Onderhoud
  Om uw matras zo fris en hygiënisch mogelijk te houden,  adviseren wij u om een goed hoeslaken en molton  te gebruiken. Deze nemen namelijk een groot gedeelte van uw transpiratievocht op. Tevens adviseren wij u om uw dekbed na het slapen terug te slaan tot het voeteneinde. De bovenzijde van uw matras en de onderzijde van uw dekbed kunnen dan het opgenomen vocht weer afstaan. Op deze manier blijft uw bed zo goed mogelijk geventileerd.