Norma

Norma Accent HR Matras Showroommodel

Showroommodel

Meer lezen

You must have JS enabled!
Beschrijving


Norma Accent HR Matras 

De verschillende comfortzones in het Norma Accent matras zorgen voor een sublieme ondersteuning en drukverdeling. Door zijn unieke opbouw is dit matras ongekend ventilerend. Heeft u het snel warm in bed of wilt u een heerlijk koel bed voor in de zomermaanden dan is de 'Cool Plus' tijk de oplossing! Het Norma Accent HR matras is aan één kant voorzien van een 'Cool Plus' tijk.

 

Dikte:Ca. 24 cm
Kern:Pocketvering, 7 comfortzones
Comfortlaag:HR-schuim. Eigenschappen: tamelijk stevig en uitstekend ventilerend. 
Tijk:Luxe dubbeldoek hoes, blind genopt. Één zijde voorzien van 'Cool Plus' voor een heerlijk koel matras.
Stevigheid: Soepel | Stevig
Levertijd: 

Circa 2 weken (bij bezorgen)

 

 

Te bezichtigen in onze winkel Schijndel

 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Norma Accent HR Matras Showroommodel wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Norma Accent HR Matras Showroommodel stellen »

Gratis levering en montage

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

Bekijk Norma Accent HR Matras Showroommodel in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroon in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »