Norma

Norma Boxspring Showroommodel

Afhaalprijs

Meer lezen

You must have JS enabled!
Beschrijving

Norma Boxsping (Showroommodel)

De donkere Norma boxspring is te combineren met bijna alle matras soorten. Een kwalitatief zeer hoogwaardige boxspring, voor een zeer scherpe prijs.

 

Merk:

Norma

Afmeting:

180 x 210

Matras:

Exclusief

Topper:

Exclusief

Hoofdbord:

Glad, 8 cm dik

Boxspring:

Pocketveren interieur

Stof - kleur:

Zwart

Poten: 

Standaard poten zwart

Levertijd:

Afhaalprijs!


Te bezichtigen in onze winkel 
Schijndel

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Norma Boxspring Showroommodel wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Norma Boxspring Showroommodel stellen »

Gratis levering en montage

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

Bekijk Norma Boxspring Showroommodel in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroon in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »