Over Boonman

Al meer dan 30 jaar een eerlijk advies, goede prijs - kwaliteitverhouding en een overtreffende service. Dat is sinds 1988 de kracht van Boonman Bedden!

Een eerlijk advies, goede prijs / kwaliteitverhouding en een overtreffende service, dat is sinds 1988 de kracht van Boonman Bedden. Boonman Bedden bestaat uit zeven beddenspeciaalzaken.

Onze inkoopexperts zijn iedere dag bezig om het kaf van het koren te scheiden. Ze testen en vergelijken alle matrassen en andere producten in dezelfde prijsklasse en kiezen enkel het beste. Want een strenge selectie van betrouwbare merken, producten en modellen is bepalend voor uw tevredenheid op de lange termijn.

"Al meer dan 30 jaar een eerlijk advies, goede prijs en overtreffende service!"

Boonman Bedden kiest de beste matrassen, toppers, boxsprings, spiraalbodems, lattenbodems, bedtextiel, slaapkamerkasten etc.

Boonman Bedden is dealer van de meest gerenommeerde A-merken zoals Auping, Pullman, Eastborn, M Line, Avek, HML Bedding, Swissflex, Tempur en vele merken meer.

Boonman Bedden is een echt familiebedrijf, wat wordt geleid door de drie dochters Boonman: Lieneke, Wiesje en Roosje. Dit onder het toeziend oog van vader Jan Boonman.

over boonman

Wiesje, Roosje, Lieneke en Jan Boonman