Pullman

Pullman Boxspring Clarington

Informeer naar de scherpste prijs!

Bel 073-5470153 of mail ons.

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Pullman Boxspring Clarington

Al meer dan 75 jaar is Pullman een begrip op boxspring gebied. Deze Nederlandse fabrikant begeeft zich in het hogere segment. Dit houdt in dat er niet wordt gekort op de gebruikte materialen en op de wijze waarop de een Pullman boxspring wordt vervaardigd. Een Pullman boxspring is volledig naar eigen smaak samen te stellen. Zo is er de keuze uit verschillende matrassen, diverse toppers en een tal van stoffen en kleuren.  

Boxspring:
De Pullman boxsprings veren over de gehele breedte. Deze gelijkmatige vering verhoogt de levensduur van de matrassen. De Silverline boxspring is 23 cm dik en de Goldline boxspring heeft een dikte van 26 cm.  

Verstelbaarheid: Vlak of elektrisch verstelbaar. Bij een verstelbare uitvoering kan zowel het rugdeel als het voetdeel elektrisch versteld worden door middel van een draadloze afstandbediening. De verstelling in het voetgedeelte maakt gebruik van een knieknik.
Pullman matrassen:
Pullman Silverline Premier
- Kern: geneste Advanced Dynamic Pocketvering (elektrothermisch gehard)
- Zones: 7
- Afdeklaag: comfortschuim en flexibele drukverdeler
- Tijk: elastische stretch
- Dikte: ca. 24 cm

Pullman Silverline Excellence
- Kern: geneste Advanced Dynamic Pocketvering (elektrothermisch gehard)
- Zones: 7
- Afdeklaag: latex en jute drukverdeler
- Tijk: elastische stretch
- Dikte: ca. 24 cm

Pullman Silverline Luxury
- Kern: geneste Advanced Dynamic Pocketvering  (elektrothermisch gehard)
- Zones: 7
- Afdeklaag: natuurlatex en jute drukverdeler
- Tijk: elastische stretch
- Dikte: ca. 24 cm

Pullman Goldline Premier
- Inside Pocketvering (elektrothermisch gehard)
- Afdeklaag: latex en jute drukverdeler
- Tijk: viscose damast
- Dikte: ca. 24 cm

Pullman Goldline Excellence
- Kern: Inside Pocketvering (elektrothermisch gehard)
- Afdeklaag: natuurlatex en jute drukverdeler
- Tijk: viscose damast
- Dikte: ca. 24 cm

Pullman Goldline Luxury
- Kern: Inside Pocketvering (elektrothermisch gehard)
- Afdeklaag: natuurlatex, paardenhaar en jute drukverdeler
- Tijk: viscose damast
- Dikte: ca. 24 cm                                                

Stevigheid:
Standard - tot 80 kg

Firm - vanaf 70 kg en buikslapers

Hoofdbord:Clarington
- Hoog: 95 cm
- Dik: 9 cm
- Oversteek: geen
Voetbord:
Voetbord staand
- Hoogte: ca. 51 cm
- Dikte: ca. 10 cm

Voetbord zwevend
- Hoogte: ca. 60 cm
- Dikte: ca. 10 cm

Stof - Kleur:
- Stofgroep A: Arlandi,Misto , Kabella, Bastia, Cartenza, Lefaga, Marrone, Kumia, Tresor

- Stofgroep B: Vintage Leather


Poten: Keuze uit diverse poten.
Bedlampjes:Set led-leeslampjes, 2 stuks
Private Light:Set vloerverlichting met sensor, 2 stuks
Hockers:
Terra Nova - B42xH50xD42

Terra Nova Tableau - B42xH50xD42 (kleur tableau: wengé)


Let op!    * Vanwege de kleurinstelling van uw beeldscherm kunnen de getoonde kleuren afwijken van de werkelijke kleuren. Onze winkels beschikken over kleurechte stalen van alle stof- en leergroepen. Zo komt u nooit voor een verrassing te staan!

 

 

Advies

 

Het Pullman Clarington hoofdbord is een slank en strak vormgegeven hoofdbord. Door de afgeronde hoeken heeft het hoofdbord een tijdloze en stijlvolle uitstraling. Pullman maakt gebruik van hoge kwaliteit en duurzame materialen.

 

Het hoofdbord Clarington is met zowel de Silverline als de Goldline boxspring te combineren. De keuze of u een vlakke of verstelbare bodems wilt is voor u ook vrij.

 

Alle stoffen uit de gehele Pullman collectie zijn te combineren met het Pullman Clarington hoofdbord. Het is zelfs niet noodzakelijk dat u dezelfde stof op uw hoofdbord neemt als wat u op uw matrassen of op uw boxspring neemt. Hierdoor kunt u uw Pullman boxspring helemaal personaliseren.

 

 

Garantie

 

Op uw Pullman boxspring zit standaard 25 jaar garantie op veer- en framebreuk.  Voor de elektrische motoren heeft Pullman een garantie van 2 jaar. Deze garantie vervalt wanneer de motor wordt opengemaakt dan door medewerkers van Pullman. Voor alle Pullman matrassen geldt een volledige garantie van 5 jaar. Op uw Pullman comfort topper zit standaard een garantie van 2 jaar. Ligplek Vorming valt niet onder deze garantie. Pullman verstaat een hoogteverlies van maximaal 1.5cm  na 1 jaar en een hoogteverlies van maximaal 2 cm na  5 jaar onder ligplek vorming.

 

 

Onderhoud van uw boxspring

 

Pullman adviseert om uw boxspring eenmaal per 2 weken te stofzuigen en het vuil te verwijderen.  Daarnaast kunt u eenmaal per 2 weken, of met langere tussenpozen, uw gestoffeerde bed afnemen met een klamvochtige doek.

 

Wanneer u veel last heeft van pluizen op de bekleding kunt u deze incidenteel verwijderen met een pluizentondeuse.

 

Het is verstandig om uw Pullman matras in de eerste 3 maanden iedere twee weken te keren en te draaien. Dit zorgt ervoor dat u alle veren optimaal belast en het matras zich het snelste aanpast aan uw lichaam. Na deze 3 maanden is het voldoende om uw matras iedere 2 maanden te keren en te draaien. Door het gebruik van de probiotica wordt er afgeraden om uw matras te stofzuigen. Wanneer u dit doet zal de werking van de probiotica vermindert worden en minder lang meegaan. Daarnaast is het van belang uw matras goed tegen vocht te beschermen. Dit kan het beste door het gebruik van een goede molton en goede hoeslakens.

 

 

Vraag en antwoord

 

Kunnen mijn boxen scharnierend gemaakt worden op mijn hoofdbord?

 

Alle Pullman boxen hebben standaard een scharnierende bevestiging aan het hoofdbord. Hierdoor kunt u uw boxen uit elkaar schuiven zonder dat deze los gemaakt moeten van het hoofdbord. Dit vergemakkelijkt het schoonmaken en eventueel opmaken van het bed.

 

 

Kan ik verschillende stofferingen kiezen voor mijn hoofdbord en boxen?

 

Natuurlijk kunt u verschillende stofferingen kiezen voor uw hoofdbord en voor uw boxen. U heeft de keuze uit de gehele stoffencollectie van Pullman en kunt deze naar hartewens door elkaar combineren.

 

 

 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Pullman Boxspring Clarington wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Pullman Boxspring Clarington stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Pullman Boxspring Clarington in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »