Showroommodel

Pullman Charlotte Boxspring - Showroommodel

Vanaf € 6.847,00 € 4.100,00

Stel dit product zelf samen

  Pullman Charlotte Boxspring groen

  180 x 210


  De elegante Pullman Charlotte heeft een rijk hoofdbord met oren. Een stijlvolle toevoeging aan uw slaapkamer. 
  Het hoofdbord Charlotte heeft een hoogte van ca. 114 cm en lijnt uit met de bedmaat. Aan beide zijden 20 cm breder dan de bestelde maat.

  U zult merken dat een Pullman boxspring ongekend comfort geeft. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering-interieur dat veert mee over het totale bedoppervlak (dus ook de zijkanten). 
  Bijkomend voordeel van deze constructie met open structuur is de uitstekende ventilatie van het bed. Het ambachtelijke handwerk en de hoogwaardige duurzame materialen zorgen ervoor dat een Pullman boxspring garant staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort.

  De gestoffeerde Pullman goldline premier matrassen hebben een inside pocketvering-interieur, wat een soepele eerste aanraking geeft, gevolgd door exact de juiste tegendruk.

  De Pullman topper Goldline Natuurlatex is ideaal om de naad tussen twee matrassen te overbruggen en daarnaast ook het comfort nog eens flink te verhogen!
  De Goldline Natuurlatex topper is bekleed met viscose damast met Sensity behandeling en doorstikt met een mix van wol, zijde en katoen, aangevuld met comfortfill.

  Specificaties

  Merk: Pullman
  Model: Charlotte
  Uitvoering: Vlak
  Afmeting: 180 x 210
  Kleur: Caro 700 green
  Matrassen: Gestoffeerd, goldline premier, pocketvering
  Hardheid matrassen: Medium en stevig
  Topmatras: Goldline comfort topper
  Vering matras: Inside pocketvering
  Materiaal topmatras: Natuurlatex, met damast tijk