Pullman

Pullman Goldline Comfort Topper Natuurlatex

Informeer naar de scherpste prijs!

Bel 073-5470153 of mail ons.

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Pullman Comfort Topper Goldline Natuurlatex


Pullman Comfort Topper Goldline Natuurlatex
De Pullman comfort topper Goldline Natuurlatex is ideaal om de naad tussen twee matrassen te overbruggen en daarnaast ook het comfort nog eens flink te verhogen. Speciaal voor combinatie met een verstelbare boxspring kunt u de Pullman comfort topper Goldline Natuurlatex bestellen met een split. De Pullman comfort topper Goldline Natuurlatex is bekleed met viscose damast met Sensity behandeling en doorstikt met een mix van wol, zijde en katoen, aangevuld met comfortfill.

 

Hoogte:

 

9 cm

 

Kern: 

Hoogwaardig Natuurlatex

Tijk:

Damast Viscose

Levertijd:

5 - 20 werkdagen

Uitvoering:       

Vanaf 160 cm breedte ook een split variant verkrijgbaar


Geschikt voor op alle matrassen.

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Pullman Goldline Comfort Topper Natuurlatex wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Pullman Goldline Comfort Topper Natuurlatex stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Pullman Goldline Comfort Topper Natuurlatex in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »