Pullman

Pullman Goldline Luxury Matras

Informeer naar de scherpste prijs!

Bel 073-5470153 of mail ons.

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Pullman Goldline Luxury Matras

Pullman Goldline Luxury
De Pullman Goldline Luxury matras is voorzien van een ingenieus veersysteem: de elektrothermisch geharde inside pocket veer. Dit is een zeer duurzame pocketveer met daarin nog een (kleinere) pocketveer. De eerste aanraking met de Pullman Goldline Luxury matras is soepel dankzij de grotere buitenveren, waarna de binnenveren exact de juiste tegendruk geven, afgestemd op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding.
Deze Pullman Goldline Luxury matras is dankzij de uniforme maatvoering uitstekend te combineren met alle Pullman goldline matrassen en alle Pullman silverline matrassen.
Stevigheid:
Standaard - tot 80 kg

Firm - boven 80 kg en buikslapers

Hoogte:24 cm
Kern:Inside Pocket Technology
Afdeklaag:Natuurlatex - jute en paardenhaar drukverdeler
Tijk:Viscose damast - Ook anti-allergisch verkrijgbaar
Levertijd:5 - 20 werkdagen
De Pullman Goldline Luxury is geschikt op alle vlakke en verstelbare latten-  spiraalbodems & Boxsprings.

Advies

 

De Goldline Luxury is het stevige matras in de Pullman Goldline collectie. Dit betekent dat er gebruik gemaakt wordt van een inside pocket verenkern welke thermisch nagehard zijn. Met een paardenhaar drukverdeler en een natuurlatex afdeklaag. Door het gebruik van de paardenhaar drukverdeler is het matras ook optimaal vochtregulerend. Het matras wordt standaard geleverd met een viscose damasten tijk met een sensisty behandeling. Er kan optioneel ook gekozen worden voor een stretch tijk zoals standaard geleverd bij de silverline collectie. Deze heeft dan ook een sensity behandeling ontvangen. De tijk is doorgestikt met een mix van wol, zijde en katoen hierdoor is deze goed vocht en temperatuur regulerend. Optioneel kan er ook gekozen worden voor een anti allergische doorstikking.

 

 

 

Garantie

 

Pullman geeft op hun Goldline matrassen 5 jaar volledige garantie. Ligplek vorming valt niet onder deze garantie. Pullman verstaat een hoogteverlies van maximaal 1.5cm  na 1 jaar en een hoogteverlies van maximaal 2 cm na  5 jaar onder ligplek vorming.

 

 

Onderhoud van het matras

 

Het is verstandig om uw Pullman matras in de eerste 3 maanden iedere twee weken te keren en te draaien. Dit zorgt ervoor dat u alle veren optimaal belast en het matras zich het snelste aanpast aan uw lichaam. Na deze 3 maanden is het voldoende om uw matras iedere 2 maanden te keren en te draaien. Bij de Goldline collectie is dit extra belangrijk omdat de veren zich goed moeten gaan zetten anders krijgt de inside pocket minder kan om zijn werk goed te doen. Door het gebruik van de probiotica wordt er afgeraden om uw matras te stofzuigen. Wanneer u dit doet zal de werking van de probiotica vermindert worden en minder lang meegaan. Daarnaast is het van belang uw matras goed tegen vocht te beschermen. Dit kan het beste door het gebruik van een goede molton en goede hoeslakens.

 

 

Vraag en antwoord

 

Ruik je het paardenhaar in het matras heel erg?

 

De paardenharen in de Goldline Luxury zijn gesiliconeerd waardoor deze niet mogen gaan ruiken of voor een reactie mogen zorgen.

 

 

 

Is een Pullman Goldline matras ook leverbaar in een lengte van 220cm?

 

Ja, alle Pullman matrassen zijn tegen een meerprijs leverbaar op een lengte van 220cm. Standaard zijn de lengtematen 200cm, 210cm en  220cm leverbaar.

 

 

 

Hoeveel pocketveren zitten er in de Goldline Luxury?

 

In de Goldline Luxury zitten ongeveer 380 pocketveren verwerkt. Dit aantal is inclusief de inside pocketveren die door het gehele matras geplaatst zijn.

 

 


Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Pullman Goldline Luxury Matras wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Pullman Goldline Luxury Matras stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Pullman Goldline Luxury Matras in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »