Pullman

Pullman Goldline Premier Matras

Bel voor de scherpste prijs!

Meer lezen

You must have JS enabled!
Beschrijving

Pullman Goldline Premier Matras

Pullman Goldline Premier
De Pullman Goldline Premier matras is voorzien van een ingenieus veersysteem: de elektrothermisch geharde Inside Pocketveer. Dit is een zeer duurzame pocketveer met daarin nog een (kleinere) pocketveer. De eerste aanraking met de Pullman Goldline Premier matras is soepel dankzij de grotere buitenveren, waarna de binnenveren exact de juiste tegendruk geven, afgestemd op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding.
Dankzij uniforme maatvoering is de Pullman Goldline Premier matras uitstekend te combineren met alle Goldline matrassen en Silverline matrassen.
Stevigheid:
Standaard - tot 80 kg

Firm - boven 80 kg en buikslapers

Hoogte:24 cm
Kern:Inside Pocket Technology
Afdeklaag:Latex - jute drukverdeler
Tijk:Viscose damast - ook anti-allergisch verkrijgbaar
Levertijd:5 - 20 werkdagen

Geschikt op alle vlakke en verstelbare latten- en spiraalbodems.

 

Advies

 

De Pullman Goldline Premier is het instapmodel binnen de Pullman goldline collectie. Dit betekend dat er gebruik gemaakt wordt van een inside pocket verenkern welke thermisch nagehard zijn. Met een jute drukverdeler en een latex afdeklaag. Het matras wordt standaard geleverd met een viscose damasten tijk met een sensisty behandeling. Er kan optioneel ook gekozen worden voor een stretch tijk zoals standaard geleverd bij de silverline collectie. Deze heeft dan ook een sensity behandeling ontvangen. De tijk is doorgestikt met een mix van wol, zijde en katoen hierdoor is deze goed vocht en temperatuur regulerend. Optioneel kan er ook gekozen worden voor een anti allergische doorstikking.

 

 

Garantie

 

Pullman geeft op hun Goldline matrassen 5 jaar volledige garantie. Ligplek vorming valt niet onder deze garantie. Pullman verstaat een hoogteverlies van maximaal 1.5cm  na 1 jaar en een hoogteverlies van maximaal 2 cm na  5 jaar onder ligplek vorming.

 

 

Onderhoud van het matras

 

Het is verstandig om uw Pullman matras in de eerste 3 maanden iedere twee weken te keren en te draaien. Dit zorgt ervoor dat u alle veren optimaal belast en het matras zich het snelste aanpast aan uw lichaam. Na deze 3 maanden is het voldoende om uw matras iedere 2 maanden te keren en te draaien. Bij de Goldline collectie is dit extra belangrijk omdat de veren zich goed moeten gaan zetten anders krijgt de inside pocket minder kan om zijn werk goed te doen. Door het gebruik van de probiotica wordt er afgeraden om uw matras te stofzuigen. Wanneer u dit doet zal de werking van de probiotica vermindert worden en minder lang meegaan. Daarnaast is het van belang uw matras goed tegen vocht te beschermen. Dit kan het beste door het gebruik van een goede molton en goede hoeslakens.

 

 

Vraag en antwoord

Wat is het verschil tussen een goldline matras en een silverline matras?

 

Het grote verschil tussen de goldline matrassen en de silverline matrassen van pullman is de verschillende kern. De goldline matrassen maken gebruik van een inside pocketveren kern terwijl de silverline matrassen een enkele advance pocketvering kern heeft. De silverline matrassen zijn hierdoor ook verdeeld in 7 verschillende zones. Terwijl u met een goldline matras uw eigen zones creëert. Het matras past zich optimaler aan naar uw lichaam. Daarnaast is er nog verschil in de tijken. Bij een goldline matras wordt standaard een viscose damast tijk geleverd en bij de silverline wordt een stretch tijk geleverd. Het is bij de goldline mogelijk om ook voor de stretch tijk te kiezen. Hierdoor verandert echter wel het ligcomfort van het matras.

 

 

Kan ik een goldline matras langs een silverline matras leggen?

 

Door de hoogte van 24 cm voor bijna alle matrassen uit de Pullman collectie is het mogelijk om een silverline en een goldline matras te combineren. Om de matrassen bij elkaar te houden kunt u er ook nog voor kiezen om een koppelrits aan te schaffen. Hierdoor kunt u de matrassen aan elkaar ritsen en blijven zij bij elkaar liggen.

 

 

Kan ik nog kiezen voor een andere eventueel afritsbare tijk?

 

Bij de Goldline is het mogelijk om voor de stretch tijk te kiezen in plaats van de viscose damast. Doordat de matrassen van Pullman ambachtelijk genopt zijn is het helaas niet mogelijk om voor een afritsbare tijk te kiezen.

 

 

 

 


Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Pullman Goldline Premier Matras wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Pullman Goldline Premier Matras stellen »

Gratis levering en montage

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

Bekijk Pullman Goldline Premier Matras in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroon in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »