Recor Bedding

Recor Bedding Infinity matras Showroommodel

Afhaalprijs

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Recor Bedding Infinity Handmade 10 matras (Showroommodel)

Het stevige matras van Recor Bedding is een echte aanrader voor slapers die van een stevig slaapcomfort houden. Een steviger pocketveren matras dan het Infinity Handmade 10 matras is vrijwel niet te koop. Momenteel super scherp geprijsd in onze winkel te Oss.

Merk:

Recor Bedding

Hardheid:   

2x Extra Firm 90x210cm

Afdeklaag:

HR schuim 

Comfortzones:

7 zone

Stevigheid:

Voor de stevige slaper

Tijk:

Katoen - wildzijde - polyester fill

Hoogte:

24 cm

Levertijd:

Afhaalprijs

 

Te bezichtigen in onze winkel Oss

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Recor Bedding Infinity matras Showroommodel wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Recor Bedding Infinity matras Showroommodel stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Recor Bedding Infinity matras Showroommodel in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »