M line

M line Ultimate 180x210 Showroommodel

 

Showroommodel

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

M line Ultimate Boxspring (Sale)

De tijdloze M line Ultimate boxspring is te combineren met vrijwel alle type matrassen. De gangbare 180 x 210 cm afmeting past in bijna elke slaapkamer. Deze kwalitatieve boxspring is nu zeer aantrekkelijk geprijsd en te bezichten/ testen in filiaal Den Bosch.

Merk:

 M Line

Afmeting:

 180 x 210 cm
Hoofdbord: Sleep
Uitvoering: Vlak (niet verstelbaar)
Matrassen: Exclusief
Topper: Exclusief

Stof:

 Side 168 - Grijs

Frame:

 Antraciet

Levertijd:

 2 á 3 weken


Te bezichtigen in onze winkel
Den Bosch

 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw M line Ultimate 180x210 Showroommodel wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over M line Ultimate 180x210 Showroommodel stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk M line Ultimate 180x210 Showroommodel in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroon in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »