M line

M Line Slow Motion 5 matras Showroommodel

 

 

Showroommodel

Meer lezen

You must have JS enabled!
Beschrijving

M Line Slow Motion 5 matras

De Slow Motion matrassen van M Line hebben een gebruiksvriendelijke afritsbare tijk. De drukverlagende traagschuim matrassen bieden een unieke ondersteuning en passen zich volledig aan. De M Line Slow Motion showroom matrassen op de afmeting 90x210 zijn nu super scherp geprijsd in onze Outlet te Schijndel.

 

Merk: 

M Line

Afmeting:   

90 x 210

Type matras:

Traagschuim

Afdeklaag:

Firm Visco-elastisch schuim

Materialen: 

Geprofileerd HR-schuim, Body Adapt en Clima Support

Tijk:

Afritsbaar

Hoogte:

26 cm

Levertijd:

1 a 2 weken

 

Te bezichtigen in onze winkel Schijndel


Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw M Line Slow Motion 5 matras Showroommodel wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over M Line Slow Motion 5 matras Showroommodel stellen »

Gratis levering en montage

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

Bekijk M Line Slow Motion 5 matras Showroommodel in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroon in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »