Nu 15% voordeel

Serta Boxspring Lounge Extra Grande

Vanaf € 5.999,00 € 5.099,15

Stel dit product zelf samen

  Serta Boxspring Lounge Extra Grande XXL


  Met een Serta boxspring kiest u voor een uniek ligcomfort en uitstraling zoals u in ’s werelds beste hotels terugvindt. Met de keuze uit twee collecties valt deze Serta Lounge Extra Grande boxspring onder de Serta Luxury collectie. De Serta Luxury collectie bestaat uit 10 prachtige handgemaakte hoofdborden met elk een unieke luxe uitstraling.
  De Serta Lounge Extra Grande XXL Boxspring is uitgevoerd met het luxe hoofdbord Lounge Extra Grande. Dit hoofdbord heeft een breedte van 290 cm en een hoogte van 185 cm en is een echte blikvanger in uw slaapkamer. De Serta Lounge Boxspring is uitgevoerd in de luxe stof Joker grey met boxsprings van 20cm hoog.

  Deze bodems zijn voorzien van een 'multi spring' systeem voor een uitstekende ondersteuning en ventilatie. In combinatie met het Serta Splendid Royal of het Superior Royalty matras met topper geniet u van een fantastisch ligcomfort.
  Standaard is de Serta Lounge Extra Grande Boxspring uitgevoerd met 20 cm hoge boxsprings en de Splendid Royal matrassen. De topper is uitgevoerd met een handige rits aan de onderzijde, waarmee u de topper vastmaakt aan het matras.

  Tegen een meerprijs kiest u voor andere toppers, matrassen of hogere boxsprings voor nog meer comfort.

  Specificaties

  Merk: Serta
  Model: Lounge Extra Grande
  Kleuren: Veel keuze in standaard stoffen en luxe stoffen
  Afmetingen: Breedte: 160/180/200 Lengte: 200/210/220
  Boxspring/springbox: Hoogte 15/20 cm, metalen frame, Bonell-vering en diverse poten mogelijk
  Matras: Splendid Royal matras (optioneel Royalty matras)
  Topmatras: Keuze uit HR-schuim, Visco, Latex of gel-foam
  Matras hardheid: Medium of firm
  Hoofdbord Lounge Extra Grande: Breedte bed + 110 cm, hoogte 185 cm
  Levertijd: 12-13 weken
  Overige specificaties
  • Optioneel springbox 25/30 cm hoog
  • Uivoering springbox: vlak of elektrisch verstelbaar
  • Matras Splendid Royal: 5 zone pocketveerkern, nageharde veren
  • Optioneel Royalty matras: Dubbel verensysteem, basis van bonellvering met daar bovenop een 5 zone pocketveren systeem, nageharde veren.
  • Luxe potenset mogelijk
  • Optioneel:  Royalty matras (meerprijs)
  Serta Merk
  Met de Lounge xxl van de Serta collectie kiest u voor luxe, uitstraling en een geweldig ligcomfort. De boxspringbeddden van Serta vindt u terug in 's werelds beste hotels. Met oneindig veel keuze mogelijkheden betreft stoffen, kleuren , poten etc. krijgt u hierdoor een uniek bed.

  Serta staat garant voor luxe en kwaliteit waarbij wereldwijd meer dan 4000 hotels al gekozen hebben voor de bedden van Serta. Het is ook de grootste matrassen producent van de wereld.
  Het unieke dubbele veersysteem Mira-Coil zorgt voor een uitstekende veerkracht en de toepassing van meerdere lagen in de topmatras van de Royalty staan garant voor een optimale temperatuur regulatie. U hoeft de matrassen nooit meer te keren. Ervaar een ideale ergonomische ligpositie.