Silvana

Silvana Flexiform Hoofdkussen


Nu 25% korting

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Hoofdkussen Silvana Flexiform

De Silvana Flexiform is een zacht en drukverlagend hoofdkussen met een goede vochtregulatie. De vulling is Suprelle Memory®. Dit is een zeer zachte en drukverlagende holle vezel. Daarnaast heeft deze zachte synthetische vulling de eigenschappen van traagschuim. Het past zich aan aan jouw lichaamshouding. De vulling is doseerbaar door middel van een ritssluiting. 

 

Model:Met wigvorm en schoudercontour
Vulling:                                          Suprelle Memory*
Materiaal buitenkant:100% katoen
Anti-allergisch:ja, behandeld met Aegis*
Navulbaar:ja, voorzien van ritssluiting en vultuit
Wasbaar:nee
Afmetingen:60x70

Garantie:

Levertijd:

2 jaar

1 werkdag

 

 

* Suprelle® Memory, een zeer zachte en drukverlagende holle vezel. 

* De Aegis® behandeling maakt het kussen schimmel- en bacterie werend, hierdoor kunt u altijd fris en hygiënisch slapen. De werking is bovendien extra vochtregulerend. 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Silvana Flexiform Hoofdkussen wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Silvana Flexiform Hoofdkussen stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Silvana Flexiform Hoofdkussen in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »