Silvana

Silvana Rebound Hoofdkussen

You must have JS enabled!
Product informatie

Hoofdkussen Silvana Rebound

De Silvana Rebound is een synthetisch kussen dat net zo aanvoelt als dons. Het kussen is namelijk gevuld met Comforel® Soft. Dit is het meest zachte en ondersteunende synthetische vezelbolletje dat er bestaat. Bovendien is de Silvana Rebound voorzien van een nekinkeping met schoudercontour. Hierdoor sluiten de schouders optimaal aan op het kussen en lig je altijd in de perfecte lighouding.

 

Model:Met wigvorm en schoudercontour
Vulling:                                          Comforel soft*
Materiaal buitenkant:100% katoen
Anti-allergisch:ja, behandeld met Aegis*
Navulbaar:ja, voorzien van ritssluiting
Wasbaar:ja, wasbaar op 60 graden
Afmetingen:60x70

Garantie:

Levertijd:

2 jaar

1 werkdag

 

* Comforel® Soft. Ultra zachte, opschudbare en ondersteunende holle vezelbolletjes. het meest zachte synthetische vulmateriaal dat bestaat. Comforel® Soft voelt, net als dons, heerlijk zacht aan.

* De Aegis® behandeling maakt het kussen schimmel- en bacterie werend, hierdoor kunt u altijd fris en hygiënisch slapen. De werking is bovendien extra vochtregulerend.

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Silvana Rebound Hoofdkussen wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Silvana Rebound Hoofdkussen stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Silvana Rebound Hoofdkussen in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »