Steel & Stockings

Steel & Stockings Bijzettafel Grind (set van 2)

Informeer naar de scherpste prijs!

Bel 073-5470153 of mail ons.

 

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Steel & Stockings Bijzettafels Grind

Steel & Stockings Bijzettafels Grind

De bijzettafels Grind bestaan uit 2 maten bijzettafels. Een Medium en een Small, daarnaast is er nog de mogelijkheid te kiezen uit een ronde of een "driehoekige" set. De sets bestaan altijd uit een M en een S model tafel. Daarnaast zijn ook beide tafels of rond of driehoekig. Door het gebruik van een betonnen blad heeft het het bijzettafel een stoer uiterlijk. Het past hierdoor in veel verschillende interieurs. Het tafeltje is geschikt voor zowel gebruik in de slaapkamer als in andere ruimtes in het huis. Door het gebruik van de betonlook passen de bijzettafel goed bij de ledikanten Rolde, Balloo, Zeijen en Eext van Steel & Stockings.

Hoogte:

Maat M 45 cm

Maat S 40 cm

Breedte:

Maat M Rond 45 cm

Maat S Rond 40 cm

Maat M Driehoek 70 cm

Maat S Driehoek 40 cm

Diepte:

Maat M rond 45 cm

Maat S rond + Maat M +  S driehoek 40 cm 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Steel & Stockings Bijzettafel Grind (set van 2) wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Steel & Stockings Bijzettafel Grind (set van 2) stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Steel & Stockings Bijzettafel Grind (set van 2) in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »