Steel & Stockings

Steel & Stockings Bijzettafel Kurk (set van 2)

You must have JS enabled!
Product informatie

Steels & Stockings Bijzettafels Kurk

 

Steels & Stockings Bijzettafels Kurk

 

De bijzettafels Kurk bestaat uit 2 maten bijzettafels. Een Medium en een Small. De sets bestaan altijd uit een M en een S model tafel. Door het gebruik van een kurk blad heeft het het bijzettafel een stoer uiterlijk. Het past hierdoor in veel verschillende interieurs. Het tafeltje is geschikt voor zowel gebruik in de slaapkamer als in andere ruimtes in het huis. Door het gebruik van  het kurk past de bijzettafel goed bij het ledikant Cortica van Steels & Stockings.

 

Hoogte:

Maat M 45 cm

Maat S 40 cm

Breedte:

Maat M 45 cm

Maat S 40 cm

Diepte:

Maat M 45 cm

Maat S  40 cm 

 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Steel & Stockings Bijzettafel Kurk (set van 2) wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Steel & Stockings Bijzettafel Kurk (set van 2) stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Steel & Stockings Bijzettafel Kurk (set van 2) in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »