Steel & Stockings

Steel & Stockings Bijzettafel Sloophout

Informeer naar de scherpste prijs!

Bel 073-5470153 of mail ons.

 

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Steel & Stockings Bijzettafel Sloophout

 

Steel & Stockings Bijzettafel Sloophout

 

Het bijzettafel Sloophout van Steels & Stockings is een robuust en stoer bijzettafel die in diverse ruimtes in het huis gebruikt kan worden. Door het gebruik van Sloophout zijn alle tafels uniek. De bijzettafel sloophout kan ook goed gecombineerd worden met de bijzettafels Grind en Kurk. Hierdoor kan een unieke sfeer gecreëerd worden.

 

 

Hoogte:

Maat L 50 cm

Breedte:

Maat L 50 cm

Diepte:

Maat L 50 cm

 

 

 

 


Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Steel & Stockings Bijzettafel Sloophout wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Steel & Stockings Bijzettafel Sloophout stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Steel & Stockings Bijzettafel Sloophout in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »