Steel & Stockings

Steel & Stockings Dressgirl

Informeer naar de scherpste prijs!

Bel 073-5470153 of mail ons.

 

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Steel & Stockings Dressgirl

 

 

Steel & Stockings Dressgirl

 

Welke vrouw wil dit nu niet een eigen Dressgirl. Als vrouwelijke tegenhanger van de al om bekende Dressboy een echte Dressgirl.  Door de combinatie van hout, beton en grove vormen is het een unieke Dressboy. Het hout kan gewaxt worden in diverse kleuren zodat het perfect bij uw ledikant Rolde of Balloo past. Door het gebruik van de betonnen voet combineert de Dressboy ook goed samen met het ledikant Zeijen of Eext.

 

 

Kleuren:

Onbehandeld

W1

W2

W4

W5

W6

W7

W8 

 

 

 

 


Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Steel & Stockings Dressgirl wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Steel & Stockings Dressgirl stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Steel & Stockings Dressgirl in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »