Steel & Stockings

Steel & Stockings Hocker Mars

Informeer naar de scherpste prijs!

Bel 073-5470153 of mail ons.

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Steel & Stockings Hocker Mars

 

Steel & Stockings Hocker Mars

 

De hocker Mars is bekleed met echt leer, hierdoor heeft de hocker een stoere uitstraling.  De Hocker is verkrijgbaar in 2 verschillende breedte maten. De Hocker maat M  is 45 cm breedt en de Hocker maat L  is 100 cm breedt. De grove naden geven de Hocker een unieke uitstraling. Door de verschillende kleurmogelijkheden in het leer is het mogelijk om de hocker perfect te laten passen in uw huidige interieur.

 

Hoogte:

Maat M en L 45 cm

Breedte:

Maat M 45 cm

Maat L 100 cm

Diepte:

Maat M en L  40 cm

Kleuren:

Grey

Cornecco Green

Antraciet

Naturel

Moss

Kastanje
 

 

 

 


Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Steel & Stockings Hocker Mars wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Steel & Stockings Hocker Mars stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Steel & Stockings Hocker Mars in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »