Steel & Stockings

Steel & Stockings Lamp Block

You must have JS enabled!
Product informatie

Steel & Stockings Lampen

 

Steel & Stockings Lampen

 

Om uw interieur helemaal af te maken heeft Steel & Stockings een aantal lampen in de collectie zitten. Om op uw nachtkastje te plaatsen heeft Steel & Stockings de Lamp Lichtje in hun collectie zitten. Bij deze lamp kunt u kiezen voor een betonnen of een eiken voet. Hierdoor kunt u uw lamp aanpassen naar het door u gekozen Steel & Stockings ledikant.

 

Om extra verlichting in de kamer te creëren, dit kan zowel in de woon- als de slaapkamer zijn, heeft Steel & Stocking de Lamp Hoog in hun collectie zitten. Deze lamp is ook aan te passen naar uw eigen interieur door de keuze van een betonnen of een eiken voet.

 

 

Hoogte:

Lamp Lichtje: 50 cm

Lamp Hoog: 130 cm

Breedte:

Lamp Lichtje: 15 cm

Lamp Hoog :  15 cm

Diepte:

Lamp Lichtje: 15 cm

Lamp Hoog:   15 cm 

 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Steel & Stockings Lamp Block wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Steel & Stockings Lamp Block stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Steel & Stockings Lamp Block in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »