Steel & Stockings

Steel & Stockings Lamp Block

You must have JS enabled!
Product informatie

Steel & Stockings Lampen

 

Steel & Stockings Lampen

 

Om uw interieur helemaal af te maken heeft Steel & Stockings een aantal lampen in de collectie zitten. Om op uw nachtkastje te plaatsen heeft Steel & Stockings de Lamp Lichtje in hun collectie zitten. Bij deze lamp kunt u kiezen voor een betonnen of een eiken voet. Hierdoor kunt u uw lamp aanpassen naar het door u gekozen Steel & Stockings ledikant.

 

Om extra verlichting in de kamer te creëren, dit kan zowel in de woon- als de slaapkamer zijn, heeft Steel & Stocking de Lamp Hoog in hun collectie zitten. Deze lamp is ook aan te passen naar uw eigen interieur door de keuze van een betonnen of een eiken voet.

 

 

Hoogte:

Lamp Lichtje: 50 cm

Lamp Hoog: 130 cm

Breedte:

Lamp Lichtje: 15 cm

Lamp Hoog :  15 cm

Diepte:

Lamp Lichtje: 15 cm

Lamp Hoog:   15 cm 

 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Steel & Stockings Lamp Block wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Steel & Stockings Lamp Block stellen »

Gratis levering en montage

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

Bekijk Steel & Stockings Lamp Block in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroon in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »