Steel & Stockings

Steel & Stockings Ledikant Cortica

Informeer naar de scherpste prijs!

Bel 073-5470153 of mail ons.

 

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Steel & Stockings Cortica Ledikant

Steel & Stockings Cortica ledikant

Bij het model Cortica maakt Steel & Stockings gebruik van Portugees kurk op het hoofdbord en op de poten. Dit wordt gewaxt met een gekleurde wax en daarna afgedekt met een naturel kleurige olie.  De bedzijdes zijn bekleed met een kunstleder wat dit bed een unieke uitstraling geeft. Door de verschillende kleurmogelijkheden is het mogelijk om uw eigen unieke bed samen te stellen.

Hoogte bedframe:

44 cm

Hoogte bedzijdes:

23 cm

Hoogte Poten:

21 cm

Bodemdrager:

In het ledikant Cortica is het mogelijk om diverse bedbodems te plaatsen.

Het ledikant is geschikt voor zowel lattenbodems, spiraalbodems als inzetboxsprings. Voor al deze varianten geldt dat het geen probleem is deze verstelbaar te nemen.  Standaard wordt het ledikant geleverd met verstelbare bedhaken en een middenbalk.

Leder kleuren:

101 Anthracite

104 Grey

800 Brown

801 Mocha

407 Army

Kurk kleuren:

Antraciet

Antiek

White

Naturel

 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Steel & Stockings Ledikant Cortica wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Steel & Stockings Ledikant Cortica stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Steel & Stockings Ledikant Cortica in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »