Steel & Stockings

Steel & Stockings Ledikant Eext

Informeer naar de scherpste prijs!

Bel 073-5470153 of mail ons.

 

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Steel & Stockings Eext Ledikant

 

Steel & Stockings Eext ledikant

Steel & Stockings maakt gebruik van de puurheid van de materialen waar zij mee werken. Hierdoor heeft het ledikant Eext een stoere en degelijke uitstraling. Door het terugplaatsen van de poten wordt er een optisch zwevend bed gecreëerd.  In combinatie met het robuuste materiaal beton geeft dit het ledikant Eext een unieke uitstraling

Hoofdbord:

100 cm hoog, Per slaapzijde 10cm oversized, 10 cm dik.

Hoogte bedframe:

43 cm

Hoogte bedzijdes:

22 cm

Bodemdrager:

In het ledikant Eext is het mogelijk om diverse bedbodems te plaatsen.

Het ledikant is geschikt voor zowel lattenbodems, spiraalbodems als inzetboxsprings. Voor al deze varianten geldt dat het geen probleem is deze verstelbaar te nemen.  Standaard wordt het ledikant geleverd met verstelbare bedhaken en een middenbalk.

Nachtkastje Kei:

Afmetingen: 60 cm hoog, 50 cm breedt, 40 cm  diep

Beschikbaar met of zonder lade 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Steel & Stockings Ledikant Eext wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Steel & Stockings Ledikant Eext stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Steel & Stockings Ledikant Eext in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »