Steel & Stockings

Steel & Stockings Nachtkastje Kei

Informeer naar de scherpste prijs!

Bel 073-5470153 of mail ons.

 

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Steel & Stockings Nachtkastje Kei

Steel & Stockings Nachtkastje Kei

Het nachtkastje Kei is een nachtkastje met een betonlook. Het nachtkastje heeft de mogelijkheid om geleverd te worden met lade en zonder lade. Deze lade kan gewaxt worden in verschillende kleuren. Hierdoor kunt u het nachtkastje perfect laten passen bij uw Rolde of Balloo Ledikant. Bij het Ledikant Zeijen of Eext pas het nachtkastje natuurlijk ook uitstekend. Door het gebruik van de betonlook heeft het nachtkastje een robuuste en solide uitstraling. Door de toevoeging van een vrouwelijke touch past dit nachtkastje in iedere interieurstijl.

Hoogte:

60 cm

Breedte:

50 cm

Diepte:

40 cm

Houtkleuren:

W1

W2

W4

W5

W6

W7

W8

 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Steel & Stockings Nachtkastje Kei wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Steel & Stockings Nachtkastje Kei stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Steel & Stockings Nachtkastje Kei in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »