Steel & Stockings

Steel & Stockings "Onder De Wol" Bedrunner 240 x 70

You must have JS enabled!
Product informatie

Steel & Stockings "Onder de wol" Bedrunner

 

Steel & Stockings "Onder de wol" Bedrunner

 

De bedrunner van de Steel & Stockings "Onder de wol " collectie is met deze bijzondere eyecatcher wordt elk bed nog mooier. Het materiaal krijgt door de bijzondere manier van verwerking een aparte, stoere maar ook warme uitstraling. Zo komt de luxe en trendy merino-wol het beste tot zijn recht.

 

 

 

Lengte:

240 cm

Breedte:

70 cm

Kleuren:

Naturel 02

Licht grijs 03

Antraciet 07

Oker 06

Olijf 04

Papaver 05

Uitvoering:

Kabel of Vlak (manier van breien)


Let op!   

* Vanwege de kleurinstelling van uw beeldscherm kunnen de hier getoonde kleuren afwijken van de werkelijke kleuren. Onze winkels beschikken over kleurechte stalen van alle stof- en leergroepen. Zo komt u nooit voor een verrassing te staan!

 


 

 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Steel & Stockings "Onder De Wol" Bedrunner 240 x 70 wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Steel & Stockings "Onder De Wol" Bedrunner 240 x 70 stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Steel & Stockings "Onder De Wol" Bedrunner 240 x 70 in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »