Voorraadmodel
Snelle levering!

Tempur Elite Cloud matras - Voorraadmodel

Vanaf € 1.799,00 € 1.529,15

Stel dit product zelf samen

  Elite Cloud Matras


  De Tempur Cloud matrascollectie biedt een innovatieve balans tussen zachtheid en superieure ondersteuning. Tempur Cloud matrassen zijn allemaal voorzien van een toplaag van Tempur Extra Soft Materiaal. De lagen daaronder zijn gemaakt van het unieke Tempur materiaal dat zorgt voor een perfecte ondersteuning van uw lichaam.
  Door de hogere Comfort- en Ondersteuningslaag merkt u bij de Cloud Elite matras meer van de drukverlagende eigenschappen van het unieke Tempur materiaal, waardoor deze matras u het zachtste gevoel biedt binnen de Tempur Cloud matrascollectie.

  Nu direct leverbaar in 90*200 cm en 90*210 cm!

  Specificaties

  Hoogte: 25 cm.
  Materiaal Tijk: Polyester en elastaan.
  Wasbare Tijk: Ja mogelijk tot 60 graden.
  Levertijd: Voorraad
  Onderhoud
  Om uw matrassen zo fris mogelijk te houden adviseren wij u om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van het matras en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen.
  Het is verstandig om je matras na 7 à 10 jaar te vervangen. Zo zorg je er namelijk niet alleen voor dat je lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkom je ook dat je matras onhygiënisch wordt.