Voorraadmodel
Snelle levering!

Tempur Elite Sensation matras - Voorraadmodel

Vanaf € 1.799,00 € 1.529,15

Stel dit product zelf samen

  Sensation Elite 


  De Tempur Sensation matrascollectie biedt een medium gevoel, maar dan in combinatie met het comfort en de ondersteuning die alleen Tempur kan bieden. Een laag van Dynamic Support Technologie biedt een lichte ondersteuning, zodat u gemakkelijk kunt bewegen, terwijl het Tempur materiaal zich comfortabel aanpast aan de contouren van uw lichaam.
  Ervaar drukverlagende ondersteuning, zonder drukpunten, waardoor u meer bewegingsgemak heeft. De Tempur Sensation Prima matras biedt u het stevigste gevoel binnen de Tempur Sensation matrascollectie.

   Nu direct leverbaar in : 90* 200 cm en 90*210 cm!

  Specificaties

  Hoogte: 25 cm.
  Wasbare Tijk: Ja mogelijk tot 60 graden.
  Levertijd: Voorraad
  Onderhoud
  Om uw matrassen zo fris mogelijk te houden adviseren wij u om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van het matras en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen.
  Het is verstandig om je matras na 7 à 10 jaar te vervangen. Zo zorg je er namelijk niet alleen voor dat je lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkom je ook dat je matras onhygiënisch wordt.