Tempur Kussen Comfort Cloud

Vanaf € 99,00

Stel dit product zelf samen

  Tempur Comfort Cloud Hoofdkussen


  Het Tempur Comfort Cloud hoofdkussen is eventueel een perfecte aanvulling op de Tempur Cloud matras. Deze combineert het zachte wat u wenst van een kussen met de comfortabele ondersteuning voor uw hoofd en schouders, alles wat u nodigt heeft om heerlijk te kunnen ontspannen. De Comfort Pillow Cloud is gemaakt van extra soft Tempur materiaal en voelt hierdoor nog zachter aan. Het kussen is opschudbaar en de hoes heeft hetzelfde design als de Cloud matras. Dit kussen is geschikt voor de meeste slaaphoudingen.

  Indien u bredere schouders heeft, kiest u een hoger kussen. Ook is het belangrijk rekening te houden met de stevigheid van de matras. U kiest bijvoorbeeld een lager kussen indien u op een zacht matras slaapt.

  Specificaties

  Hardheid: Zacht.
  Geschikt voor: Zij- en rugslapers. Vooral met een wat smallere schouderbreedte.
  Afmeting: 60 x 50 cm.
  Materiaal: Extra soft Tempur materiaal.
  Tijk: Hypoallergeen.
  Levertijd: 1 - 2 dagen.
  Wasbaar: Ja, de tijk kan gewassen worden tot 60 graden.
  Overige specificaties
  TEMPUR® materiaal, dat vervaardigd wordt volgens een geheime formule en ontwikkeld is door de NASA om astronauten te ondersteunen tijdens de lancering, biedt de hele nacht steun waar u die nodig heeft.
  Visco-elastische cellen die actief vorm aannemen en zich aanpassen aan uw lichaam voor ultiem comfort en ondersteuning.
  Een geweldige nachtrust voor iedereen

  Onderhoud
  Door het gebruik van een goede kwaliteit molton, kunt u 80% van het transpiratievocht dat u in uw slaap verliest opvangen. Doordat u dit vocht opvangt in uw linnengoed zal de binnenzijde van uw kussen langer fris blijven. Verder adviseren we om regelmatig de tijk te wassen indien mogelijk. Of zoveel mogelijk te laten luchten.
  Een latex of een donzen kussen gaat meestal vier tot vijf jaar mee. Een synthetisch kussen gaat twee tot vier jaar mee en een kussen gevuld met kapok ongeveer anderhalf jaar. Ook uit hygiënisch oogpunt is het raadzaam uw kussen na deze tijd te vervangen.

  Sale!
  Tempur Elite Original matras - Voorraadmodel
  Original EliteDe Original Elite, is het matras met het meeste comfort binnen de Tempur Original matrassen. De Elite serie bestaat uit 3cm Tempur comfort materiaal, 9cm Tempur Support materiaal en 13cm DuraBase Technology. De totale hoogte van het matras komt uit op 25cm. Tempur matrassen vormen zich perfect naar de contouren van uw lichaam. Deze geeft u een continue ondersteuning, zodat het lichaam complete gewichtsloosheid ervaart. Door de druk verlagende werking ervaart u geen tegendruk vanuit het matras, waardoor u minder gaat verliggen of een andere slaaphouding aanneemt. Nu direct leverbaar 90*200 cm en 90*210 cm!

  Vanaf € 1.799,00 € 1.349,25