Extra voordelig

Tempur Kussen Comfort Original

Vanaf € 99,00 € 69,00

Stel dit product zelf samen

  Tempur Hoofdkussen Comfort Original 


  Het Tempur Comfort Original hoofdkussen is eventueel een perfecte aanvulling op de Tempur Original matras. Deze combineert het stevige wat u wenst van een kussen met de comfortabele ondersteuning voor uw hoofd en schouders, alles wat u nodigt heeft om heerlijk te kunnen ontspannen. De Comfort Pillow Original is gemaakt van Tempur materiaal en voelt hierdoor nog prettiger aan. Het Tempur kussen is opschudbaar en de sloop kan tot op 60 graden gewassen worden. Dit kussen is geschikt voor rug- en zijslapers.

  Indien u bredere schouders heeft, kiest u een hoger hoofdkussen. Ook is het belangrijk rekening te houden met de stevigheid van het matras. U kiest bijvoorbeeld een lager kussen indien u op een zacht matras slaapt.

  Specificaties

  Hardheid: Stevig
  Geschikt voor: Zij- en rugslapers.
  Afmeting: 50 x 60 cm.
  Materiaal: Tempur materiaal
  Tijk: Hypoallergeen
  Levertijd: 1 - 2 dagen.
  Wasbaar: Ja, de tijk kan gewassen worden tot 60 graden.
  Overige specificaties
  TEMPUR® materiaal, dat vervaardigd wordt volgens een geheime formule en ontwikkeld is door de NASA om astronauten te ondersteunen tijdens de lancering, biedt de hele nacht steun waar u die nodig heeft. Visco-elastische cellen die actief vorm aannemen en zich aanpassen aan uw lichaam voor ultiem comfort en ondersteuning. Een geweldige nachtrust voor iedereen.
  Onderhoud
  Door het gebruik van een goede kwaliteit molton, kunt u 80% van het transpiratievocht dat u in uw slaap verliest opvangen. Doordat u dit vocht opvangt in uw linnengoed zal de binnenzijde van uw kussen langer fris blijven. Verder adviseren we om regelmatig de tijk te wassen indien mogelijk. Of zoveel mogelijk te laten luchten.
  Een latex of een donzen kussen gaat meestal vier tot vijf jaar mee. Een synthetisch kussen gaat twee tot vier jaar mee en een kussen gevuld met kapok ongeveer anderhalf jaar. Ook uit hygiënisch oogpunt is het raadzaam uw kussen na deze tijd te vervangen.

  Bijbehorende producten

  Sale!
  Tempur Reiskussen
  Reiskussen TempurEenvoudig neemt u uw favoriete kussen mee wanneer u op reis gaat. Het Tempur Reiskussen heeft dezelfde vorm en functie als het Tempur Original hoofdkussen, maar is half zo breed. Het tempur reiskussen wordt geleverd met een speciale reistas, waarmee het kussen 70% van het originele volume (tijdelijk) verliest. Hierdoor past het makkelijk in uw koffer of handbagage en kunt u het kussen altijd met u meenemen, waar u ook naar toe gaat.

  Vanaf € 69,00 € 52,00

  Sale!
  Tempur North Boxspring
  Tempur North BoxspringHet TEMPUR® North Slaapsysteem bestaat uit verschillende onderdelen, waarmee u het bed helemaal naar uw eigen smaak kunt samenstellen. Zo stelt u zelf uw perfecte bed samen.Gun u zelf een goede nachtrust en slaap heerlijk op Tempur matrassen. Door de keuze uit verschillende opties stelt u zelf uw Tempur North boxspring samen. Bij de North boxspring kunt u kiezen uit twee verschillende hoofdborden en is de boxspring verkrijgbaar in drie kleuren.Deze Tempur boxspring is zo opgebouwd dat het lijkt alsof deze zweeft, dit komt door de ronde vormen en de manier waarop de poten zijn geplaatst.Tempur materiaal is meer dan alleen een basis traagschuim. Het geeft een comfortable gevoel en een perfecte lichaamsondersteuning. Het Tempur matras is opgebouwd uit duurzaam basisschuim dat de werking van de lagen erboven maximaliseert. Zo krijgt uw lichaam de juiste ondersteuning op precies de plaatsen waar dat nodig is. Om het optimale comfort te ervaren vormen de visco-elastische cellen zich naar uw lichaam. Zo kunt u genieten van een geweldige nachtrust.

  Vanaf € 6.048,00 € 5.080,32

  Cadeau tip!
  Sale!
  Tempur Slaapmasker
  Slaapmasker Tempur Het meest verkochte slaapmasker ter wereld, dat is het Tempur slaapmasker.Het slaapmasker voelt heerlijk zacht en comfortabel, zeer fijn voor op reis of als u last heeft van teveel licht tijdens het slapen. Het drukverlagend Tempur materiaal wat is verwerkt in het slaapmasker zorgt ervoor dat het masker perfect aansluit bij de vormen van uw gezicht. De stof velour zorgt ervoor dat u extra geniet van zacht comfort. Het masker kunt u makkelijk vastmaken doormiddel van klittenband, zo kunt u zelf bepalen hoe strak u het masker draagt.Levertijd: 1 werkdag

  Vanaf € 29,00 € 24,00