Tempur Kussen Millennium Queen

Vanaf € 159,00

Stel dit product zelf samen

  Tempur Hoofdkussen Millennium Queen 


  Het Tempur Millennium Queen hoofdkussen is perfect voor rug- en zijslapers. Het Tempur hoofdkussen kenmerkt zich door de gebogen rand, welke zorgt voor de juiste steun aan uw nek. Of u nu op uw rug of op uw zij slaapt het Tempur Millenium kussen blijft altijd steun bieden. Ook bij uw schouder biedt het Tempur hoofdkussen een druk ontlastende ondersteuning.
  Indien u bredere schouders heeft, kiest u een hoger kussen. Ook is het belangrijk rekening te houden met de stevigheid van de matras. U kiest bijvoorbeeld een lager kussen indien u op een zacht matras slaapt.

  Specificaties

  Hardheid: Stevig.
  Geschikt voor: Zij- en rugslapers.
  Afmeting: 60 x 50 cm.
  Materiaal: Tempur materiaal.
  Tijk: Hypoallergeen
  Levertijd: 1 - 2 dagen.
  Wasbaar: Ja, de tijk kan gewassen worden tot 60 graden.
  Hoogte: Medium of Large.
  Overige specificaties
  TEMPUR® materiaal, dat vervaardigd wordt volgens een geheime formule en ontwikkeld is door de NASA om astronauten te ondersteunen tijdens de lancering, biedt de hele nacht steun waar u die nodig heeft.
  Visco-elastische cellen die actief vorm aannemen en zich aanpassen aan uw lichaam
  Ultiem comfort en ondersteuning.
  Een geweldige nachtrust.

  Onderhoud
  Door het gebruik van een goede kwaliteit molton, kunt u 80% van het transpiratievocht dat u in uw slaap verliest opvangen. Doordat u dit vocht opvangt in uw linnengoed zal de binnenzijde van uw kussen langer fris blijven. Verder adviseren we om regelmatig de tijk te wassen indien mogelijk. Of zoveel mogelijk te laten luchten.
  Een latex of een donzen hoofdkussen gaat meestal vier tot vijf jaar mee. Een synthetisch kussen gaat twee tot vier jaar mee en een kussen gevuld met kapok ongeveer anderhalf jaar. Ook uit hygiënisch oogpunt is het raadzaam uw kussen na deze tijd te vervangen.

  Bijbehorende producten

  Tempur Matras Original Elite
   Tempur Matras Original Elite De Original Elite, is het matras met het meeste comfort binnen de Tempur Original matrassen. De Elite serie bestaat uit 3cm Tempur comfort materiaal, 9cm Tempur Support materiaal en 13cm DuraBase Technology. De totale hoogte van het matras komt uit op 25cm. Tempur matrassen vormen zich perfect naar de contouren van uw lichaam. Deze geeft u een continue ondersteuning, zodat het lichaam complete gewichtsloosheid ervaart. Door de druk verlagende werking ervaart u geen tegendruk vanuit het matras, waardoor u minder gaat verliggen of een andere slaaphouding aanneemt. Uw diepe slaap is hierdoor langer en uw bloeddoorstroming beter, dus u zal uitgerust wakker worden. Heeft u klachten aan uw schouder of rug dan is de  Tempur Elite original een geschikt matras. Het past zich heel nauwkeurig aan een geeft zelfs tot in de knieholtes de perfecte ondersteuning. Het unieke Tempur materiaal is zacht waar u het wenst en stevig waar u het nodig heeft. Tempur heeft drie verschillende matrascollecties, elk met een geheel eigen gevoel. De Tempur matras collectie bestaat uit de Original collectie, Cloud collectie of de Sensation collectie. Tempur biedt drie matrascollecties aan met ieder verschillende eigenschappen. Bepaalde eigenschappen worden gegarandeerd voor alle Tempur matrassen. Zo kunt u rekenen op een nauwkeurige, aan het lichaam aangepaste ondersteuning voor individueel comfort. Minder drukpunten en dus minder woelen en draaien. De hoezen van de matrassen voldoen aan de Öko-Tex 100 norm wat betekent dat ze zijn getest op schadelijke stoffen.

  Vanaf € 1.749,00

  Sale!
  Tempur Slaapmasker
  Slaapmasker Tempur Het meest verkochte slaapmasker ter wereld, dat is het Tempur slaapmasker.Het slaapmasker voelt heerlijk zacht en comfortabel, zeer fijn voor op reis of als u last heeft van teveel licht tijdens het slapen. Het drukverlagend Tempur materiaal wat is verwerkt in het slaapmasker zorgt ervoor dat het masker perfect aansluit bij de vormen van uw gezicht. De stof velour zorgt ervoor dat u extra geniet van zacht comfort. Het masker kunt u makkelijk vastmaken doormiddel van klittenband, zo kunt u zelf bepalen hoe strak u het masker draagt.Levertijd: 1 werkdag

  Vanaf € 29,00 € 24,95

  Tempur Reiskussen
  Reiskussen TempurEenvoudig neemt u uw favoriete kussen mee wanneer u op reis gaat. Het Tempur Reiskussen heeft dezelfde vorm en functie als het Tempur Original hoofdkussen, maar is half zo breed. Het tempur reiskussen wordt geleverd met een speciale reistas, waarmee het kussen 70% van het originele volume (tijdelijk) verliest. Hierdoor past het makkelijk in uw koffer of handbagage en kunt u het kussen altijd met u meenemen, waar u ook naar toe gaat.

  Vanaf € 69,00

  Tempur One Boxspring
  Ontdek de nieuwste boxspring van Tempur! Boxspring ONEEenvoudig uw Tempur One boxspring samenstellen? Dat kan in een aantal stappen. Stel uw favoriete boxspring samen en kies uit verschillende stijlen hoofdborden, een vlak of elektrisch verstelbare boxspring, 12 kleurenopties, verschillende potensets en het matras, welke naar eigen wens kan worden gekozen. De Tempur One boxspring biedt u alle stijl, kwaliteit en vele andere voordelen die u mag verwachten van Tempur.De One boxspring is ontworpen door de beste ontwerpers en ingenieurs om u de kwaliteit te bieden die u van Tempur verwacht. One by Tempur biedt u de perfecte balans tussen comfort en ondersteuning. Hierdoor slaapt u beter, langer en dieper.Tempur materiaal is meer dan alleen een basis traagschuim. Het geeft een comfortabel gevoel en een perfecte lichaamsondersteuning. Het is de balans die het verschil maakt bij de One boxspring. Het tempur one matras is opgebouwd uit duurzaam basisschuim dat de werking van de lagen erboven maximaliseert. Zo krijgt uw lichaam de juiste ondersteuning op precies de plaatsen waar dat nodig is. Door uw lichaamswarmte en gewicht vormt het materiaal zich en past het zich aan uw drukpunten.Om het optimale comfort te ervaren vormen de visco-elastische cellen zich naar uw lichaam. Zo kunt u genieten van een geweldige nachtrust.

  Vanaf € 1.497,00