Nu 15% voordeel

Tempur Kussen Millennium Queen

Vanaf € 149,00 € 126,65

Stel dit product zelf samen

  Tempur Millennium Queen Hoofdkussen


  Het Tempur Millennium Queen hoofdkussen is perfect voor rug- en zijslapers. Het hoofdkussen kenmerkt zich door de gebogen rand, welke zorgt voor de juiste steun aan uw nek. Of u nu op uw rug of op uw zij slaapt het kussen blijft altijd steun bieden. Ook bij uw schouder bied het hoofdkussen een druk ontlastende ondersteuning.
  Indien u bredere schouders heeft, kiest u een hoger kussen. Ook is het belangrijk rekening te houden met de stevigheid van de matras. U kiest bijvoorbeeld een lager kussen indien u op een zacht matras slaapt.

  Specificaties

  Hardheid: Stevig.
  Geschikt voor: Zij- en rugslapers.
  Afmeting: 60 x 50 cm.
  Materiaal: Tempur materiaal.
  Tijk: Hypoallergeen
  Levertijd: 1 - 2 dagen.
  Wasbaar: Ja, de tijk kan gewassen worden tot 60 graden.
  Hoogte: Medium of Large.
  Overige specificaties
  TEMPUR® materiaal, dat vervaardigd wordt volgens een geheime formule en ontwikkeld is door de NASA om astronauten te ondersteunen tijdens de lancering, biedt de hele nacht steun waar u die nodig heeft.
  Visco-elastische cellen die actief vorm aannemen en zich aanpassen aan uw lichaam
  Ultiem comfort en ondersteuning.
  Een geweldige nachtrust.

  Onderhoud
  Door het gebruik van een goede kwaliteit molton, kunt u 80% van het transpiratievocht dat u in uw slaap verliest opvangen. Doordat u dit vocht opvangt in uw linnengoed zal de binnenzijde van uw kussen langer fris blijven. Verder adviseren we om regelmatig de tijk te wassen indien mogelijk. Of zoveel mogelijk te laten luchten.
  Een latex of een donzen kussen gaat meestal vier tot vijf jaar mee. Een synthetisch kussen gaat twee tot vier jaar mee en een kussen gevuld met kapok ongeveer anderhalf jaar. Ook uit hygiënisch oogpunt is het raadzaam uw kussen na deze tijd te vervangen.

  Sale!
  Tempur Matras Original Elite
   Tempur Matras Original Elite De Original Elite, is het matras met het meeste comfort binnen de Tempur Original matrassen. De Elite serie bestaat uit 3cm Tempur comfort materiaal, 9cm Tempur Support materiaal en 13cm DuraBase Technology. De totale hoogte van het matras komt uit op 25cm. Tempur matrassen vormen zich perfect naar de contouren van uw lichaam. Deze geeft u een continue ondersteuning, zodat het lichaam complete gewichtsloosheid ervaart. Door de druk verlagende werking ervaart u geen tegendruk vanuit het matras, waardoor u minder gaat verliggen of een andere slaaphouding aanneemt. Uw diepe slaap is hierdoor langer en uw bloeddoorstroming beter, dus u zal uitgerust wakker worden. Heeft u klachten aan uw schouder of rug dan is de Tempur Elite een geschikt matras. Het past zich heel nauwkeurig aan een geeft zelfs tot in de knieholtes de perfecte ondersteuning. Het unieke Tempur materiaal is zacht waar u het wenst en stevig waar u het nodig heeft. Tempur heeft drie verschillende matrascollecties, elk met een geheel eigen gevoel. De matras collectie bestaat uit de Original collectie, Cloud collectie of de Sensation collectie. Tempur biedt drie matrascollecties aan met ieder verschillende eigenschappen. Bepaalde eigenschappen worden gegarandeerd voor alle Tempur matrassen. Zo kunt u rekenen op een nauwkeurige, aan het lichaam aangepaste ondersteuning voor individueel comfort. Minder drukpunten en dus minder woelen en draaien. De hoezen van de matrassen voldoen aan de Öko-Tex 100 norm wat betekent dat ze zijn getest op schadelijke stoffen.

  Vanaf € 1.699,00 € 1.274,25