Nergens goedkoper!

Tempur Kussen Ombracio

Vanaf € 169,00 € 99,00

Stel dit product zelf samen

  Tempur Ombracio Hoofdkussen


  Het Tempur Ombracio hoofdkussen is speciaal ontworpen voor buikslapers. Het unieke onvervalste ontwerp van Tempur heeft speciale inkepingen aan de zijkant zodat u het kussen gemakkelijk tegen u aan kunt drukken. Dit geeft u tijdens de slaap een meest comfortabele houding.
  Toch is dit kussen ook zeer geschikt voor andere slaaphoudingen. Doordat het kussen twee verschillende hoogtes heeft past het bijna bij iedereen.

  Specificaties

  Hardheid: Zacht.
  Geschikt voor: Vooral buikslapers
  Materiaal: Tempur Materiaal
  Tijk: Hypoallergeen
  Levertijd: 1 - 2 dagen.
  Wasbaar: Ja, de tijk kan gewassen worden op 60 graden.
  Overige specificaties
  TEMPUR® materiaal, dat vervaardigd wordt volgens een geheime formule en ontwikkeld is door de NASA om astronauten te ondersteunen tijdens de lancering, biedt de hele nacht steun waar u die nodig heeft.
  Visco-elastische cellen die actief vorm aannemen en zich aanpassen aan uw lichaam voor een ultiem comfort en perfecte ondersteuning.

  Een geweldige nachtrust voor iedereen.

  Onderhoud
  Door het gebruik van een goede kwaliteit molton, kunt u 80% van het transpiratievocht dat u in uw slaap verliest opvangen. Doordat u dit vocht opvangt in uw linnengoed zal de binnenzijde van uw kussen langer fris blijven. Verder adviseren we om regelmatig de tijk te wassen indien mogelijk. Of zoveel mogelijk te laten luchten.
  Een latex of een donzen kussen gaat meestal vier tot vijf jaar mee. Een synthetisch kussen gaat twee tot vier jaar mee en een kussen gevuld met kapok ongeveer anderhalf jaar. Ook uit hygiënisch oogpunt is het raadzaam uw kussen na deze tijd te vervangen.

  Sale!
  Tempur Matras Sensation Elite
  Tempur Matras Sensation Elite De Tempur Sensation matrascollectie biedt een medium gevoel, maar dan in combinatie met het comfort en de ondersteuning die alleen Tempur kan bieden. Een laag van Dynamic Support Technologie biedt een lichte ondersteuning, zodat u gemakkelijk kunt bewegen, terwijl het Tempur materiaal zich comfortabel aanpast aan de contouren van uw lichaam.Door de hoge comfortlaag bij de Tempur Sensation Elite matras merkt u meer van de drukverlagende eigenschappen van het Tempur materiaal, waardoor deze matras zachter aanvoelt dan de Tempur Sensation Supreme matras.  

  Vanaf € 1.699,00 € 1.444,15