Nu 15% voordeel

Tempur Matras Cloud Prima

Vanaf € 1.299,00 € 1.104,15

Stel dit product zelf samen

   Tempur Matras Cloud Prima

   

  De Tempur Cloud matrascollectie biedt een innovatieve balans tussen zachtheid en superieure ondersteuning. Tempur Cloud matrassen zijn allemaal voorzien van een toplaag van Tempur Extra Soft Materiaal dat meteen heerlijk zacht aanvoelt. De lagen daaronder zijn gemaakt van het unieke Tempur materiaal dat zorgt voor een perfecte ondersteuning van uw lichaam.

  Elke nacht weer het gevoel alsof u op een wolk slaapt? Het kan met de Tempur Cloud matrassen. Door het Tempur Extra soft materiaal ligt u op een zachte versie van het Tempur materiaal en reageert deze sneller op de warmte en gewicht van uw lichaam voor nog meer ondersteuning. 

  De hoes van de Cloud blijft dankzij de CoolTouch technologie koel aanvoelen en wordt overmatige warmte geabsorbeerd. De hoes is eenvoudig los en vast te ritsen en wasbaar voor een altijd frisse bovenlaag.

  De Cloud Prima matras biedt u het stevigste gevoel binnen de Tempur Cloud matrascollectie.


  Tempur biedt drie matrascollecties binnen de Cloud serie aan met ieder verschillende eigenschappen. Bepaalde eigenschappen worden gegarandeerd voor alle Tempur matrassen. Zo kunt u rekenen op een nauwkeurige, aan het lichaam aangepaste ondersteuning voor individueel comfort. Minder drukpunten en dus minder woelen en draaien. 

  Specificaties

  Matras hardheden: Soft
  Matras kern / afdeklaag: 4cm Tempur Extra soft materiaal, 4cm Tempur Support material, 11cm DuraBase Technology
  Aantal comfortzones: U creëert zelf comfortzones waar nodig
  Tijk afritsbaar: Ja
  Tijk wasbaar: Ja op 60 graden
  Anti-allergisch: Ja
  Ventilatie: Ja doormiddel van HR ventilatiekanalen
  Hoogte: 19 cm
  Breedte: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180, 200
  Lengte: 200, 210, 220
  Extra specificaties
  Geschikt voor verstelbare bodems: Ja 
  Omruilgarantie: 90 dagen
  Garantie: 10 jaar volledig

  Pluspunten
  + Tempur matrassen hoeven niet gekeerd en gedraaid te worden 
  + 90 dagen omruilgarantie
  + Hoezen die voldoen aan de Öko-Tex 100 norm

  Extra informatie:
  Tempur matrassen passen zich perfect aan de contouren van uw lichaam en ondersteunen u zodanig dat u zich helemaal gewichtloos voelt. Het unieke Tempur materiaal is zacht waar u het nodig heeft. Op punten waar u zwaarder bent bijvoorbeeld bij de heupen en schouders zal het matras u extra ondersteuning bieden doordat hier meer druk komt op het materiaal en u meer ruimte krijgt. Omdat u dieper in het matras ligt voelt het warmer aan, door de CoolTouch technologie wordt deze warmte ook weer snel afgegeven. Door de nieuwste technologie blijft de hoes koel en bevordert het de afvoer van overmatig vocht. 

  Van de Cloud matrassen voelt de Prima het stevigst aan. Matrassen in deze collectie zijn voorzien van het originele Tempur materiaal. Het drukverlagende materiaal vormt zich naar de contouren van uw lichaam en verdeelt de druk gelijkmatig over het oppervlak. Door de open celstructuur keert het materiaal geleidelijk terug naar zijn oorspronkelijke vorm na te zijn ingedrukt. De tijk van de matrassen zijn voorzien van CoolTouch Technology, dat wil zeggen een koele en comfortabele nachtrust. De QuickRefresh cover is een zachte op maat gemaakte hoes welke eenvoudig los en vast te ritsen is en wasbaar voor een altijd frisse bovenlaag.

  De geschiedenis van Tempur begon toen de NASA een druk absorberend materiaal ontwikkelde om astronauten te beschermen en te ondersteunen tijdens de lancering. Dit unieke materiaal ontwikkelde zich later tot Tempur. Deze technologie heeft zich nog verder geperfectioneerd en uitgebreid waardoor er een collectie matrassen, slaapsystemen en hoofdkussens is samengesteld om u de beste nachtrust te bieden. Slechts een handvol topwetenschappers kent de Tempur formule voor het maken van het Tempur materiaal. Het materiaal wordt uitsluitend geproduceerd in onze eigen fabrieken in Denemarken en de Verenigde Staten.

  Geschikt voor alle vlakke en verstelbare spiraalbodems