25% korting

Tempur Matras Cloud Supreme

Vanaf € 1.549,00 € 1.161,75

Stel dit product zelf samen

  Tempur Matras Cloud Supreme

   

  Tempur Cloud matrassen bieden een innovatieve balans tussen zachtheid en superieure ondersteuning. Cloud tempur matrassen zijn allemaal voorzien van een toplaag van Tempur extra soft materiaal dat meteen heerlijk zacht aanvoelt. De lagen daaronder zijn gemaakt van het unieke Tempur materiaal dat zorgt voor een perfecte ondersteuning van uw lichaam.

  Wilt u elke nacht weer het gevoel alsof u op een wolk slaapt? Het kan met de Tempur Cloud matrassen. Door het Tempur extra soft materiaal ligt u op een zachte versie van het Tempur materiaal. Hierdoor reageert deze sneller op de warmte en gewicht van uw lichaam voor nog meer ondersteuning. De open celstructuur is grondig getest en is ondanks zijn zachtheid bestand tegen dagelijkse en nachtelijke belasting en slijtage.

  De hoes van de Cloud blijft dankzij de CoolTouch technologie koel aanvoelen en wordt overmatige warmte geabsorbeerd. De hoes is eenvoudig los en vast te ritsen en wasbaar voor een altijd frisse bovenlaag.

  De Cloud supreme matras biedt u het stevigste gevoel binnen de Tempur Cloud matrascollectie.

  Tempur matras Cloud supreme bestaat uit 5cm Tempur extra soft materiaal, 5cm Tempur Support materiaal en 11cm DuraBase Technology.

  Specificaties

  Matras hardheden: Soft
  Matras kern / afdeklaag: 1,5cm Cooltouch materiaal, 5cm Tempur extra soft materiaal, 5cm Tempur support materiaal, 11cm DuraBase Technology
  Aantal comfortzones: U creëert zelf comfortzones waar nodig
  Tijk afritsbaar: Ja
  Tijk wasbaar: Ja wasbaar
  Anti-allergisch: Ja
  Ventilatie: ja goede ventilatie
  Hoogte: 21 cm
  Breedte: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180, 200
  Lengte: 200, 210, 220
  Overige specificaties
  Geschikt voor verstelbare bodems: Ja 
  Omruilgarantie: 90 dagen
  Garantie: 10 jaar volledig
  De Tempur Cloud serie is verkrijgbaar in: Cloud Prima (19 cm diep), Cloud Supreme (21 cm diep) en Cloud Elite (25 cm diep)
  Pluspunten
  Tempur matrassen hoeven niet gekeerd en gedraaid te worden 
  + 90 dagen omruilgarantie
  + Hoezen die voldoen aan de Öko-Tex 100 norm
  Extra informatie:
  Tempur biedt drie matrascollecties binnen de Cloud serie aan met ieder verschillende eigenschappen. Bepaalde eigenschappen worden gegarandeerd voor alle Tempur matrassen. Zo kunt u rekenen op een nauwkeurige, aan het lichaam aangepaste ondersteuning voor individueel comfort. Minder drukpunten en dus minder woelen en draaien. De hoezen van de Tempur matrassen voldoen aan de Öko-Tex 100 norm wat betekent dat ze zijn getest op schadelijke stoffen.

  Tempur matrassen passen zich perfect aan de contouren van uw lichaam en ondersteunen u zodanig dat u zich helemaal gewichtloos voelt. Het unieke Tempur materiaal is zacht waar u het nodig heeft. Op punten waar u zwaarder bent bijvoorbeeld bij de heupen en schouders zal het matras u extra ondersteuning bieden doordat hier meer druk komt op het materiaal en u meer ruimte krijgt. Omdat u dieper in het matras ligt voelt het warmer aan, door de CoolTouch technologie wordt deze warmte ook weer snel afgegeven. Door de nieuwste technologie blijft de hoes koel en bevordert het de afvoer van overmatig vocht.

  Van de Cloud matrassen zit de Supreme qua stevigheid tussen de Prima en de Elite in. Matrassen in deze collectie zijn voorzien van het originele Tempur materiaal. Het drukverlagende materiaal vormt zich naar de contouren van uw lichaam en verdeelt de druk gelijkmatig over het oppervlak. Door de open celstructuur keert het materiaal geleidelijk terug naar zijn oorspronkelijke vorm na te zijn ingedrukt. De tijk van de matrassen zijn voorzien van CoolTouch Technology, dat wil zeggen een koele en comfortabele nachtrust. De QuickRefresh cover is een zachte op maat gemaakte hoes welke eenvoudig los en vast te ritsen is en wasbaar voor een altijd frisse bovenlaag.

  De geschiedenis van Tempur begon toen de NASA een druk absorberend materiaal ontwikkelde om astronauten te beschermen en te ondersteunen tijdens de lancering. Dit unieke materiaal ontwikkelde zich later tot Tempur. Deze technologie heeft zich nog verder geperfectioneerd en uitgebreid waardoor er een collectie matrassen, slaapsystemen en hoofdkussens is samengesteld om u de beste nachtrust te bieden. Slechts een handvol topwetenschappers kent de Tempur formule voor het maken van het Tempur materiaal. Het materiaal wordt uitsluitend geproduceerd in onze eigen fabrieken in Denemarken en de Verenigde Staten.

  Geschikt voor alle vlakke en verstelbare bedbodems en Tempur schotelbodems.

  Bijbehorende producten

  Tempur Kussen Comfort Cloud
  Tempur Comfort Cloud Hoofdkussen Het Tempur Comfort Cloud hoofdkussen is eventueel een perfecte aanvulling op de Tempur Cloud matras. Deze combineert het zachte wat u wenst van een Tempur kussen met de comfortabele ondersteuning voor uw hoofd en schouders, alles wat u nodigt heeft om heerlijk te kunnen ontspannen. De Comfort Pillow Cloud is gemaakt van extra soft Tempur materiaal en voelt hierdoor nog zachter aan. Het Cloud kussen is opschudbaar en de hoes heeft hetzelfde design als de Cloud matras. Dit Tempur Cloud kussen is geschikt voor de meeste slaaphoudingen. Indien u bredere schouders heeft, kiest u een hoger hoofdkussen. Ook is het belangrijk rekening te houden met de stevigheid van het matras. U kiest bijvoorbeeld een lager kussen indien u op een zacht matras slaapt.

  Vanaf € 99,00

  Bella Donna Hoeslaken
  Bella Donna HoeslakensDeze speciale Jersey-Katoenen Bella Donna hoeslakens worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en zijn extra zacht door de toevoeging van Aloe Vera. De Bella Donna hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en voelt zeer soepel aan de huid. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft! De Bella Donna hoeslakens hebben rondom een ruime instopstrook en een hoekhoogte van 40 cm. Bella Donna hoeslakens mogen op 60 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger. 

  Vanaf € 54,95