Tempur

Tempur Matras Cloud Supreme

Informeer naar de scherpste prijs!

Bel 073-5470153 of mail ons.

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Tempur Matras Cloud Supreme

 

De Tempur Cloud matrascollectie biedt een innovatieve balans tussen zachtheid en superieure ondersteuning. Tempur Cloud matrassen zijn allemaal voorzien van een toplaag van Tempur Extra Soft Materiaal. De lagen daaronder zijn gemaakt van het unieke Tempur materiaal dat zorgt voor een perfecte ondersteuning van uw lichaam.

Naast het unieke gevoel dat de Tempur Cloud Supreme matras u biedt, heeft deze matras een comfortlaag, waardoor deze zachter aanvoelt dan de Tempur Cloud Prima matras.

 

Matrashoogte: 21 cm

Comfortlaag: 5 cm Tempur extra soft materiaal

Bovenlaag: 4 cm Tempur ondersteuningslaag

Onderlaag: 11 cm DuraBase technologie

Materiaal hoes: wasbaar 99% Polyester en 1% elastaan

Levertijd: 2 tot 6 weken (afhankelijk van de maat)


 

 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Tempur Matras Cloud Supreme wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Tempur Matras Cloud Supreme stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Tempur Matras Cloud Supreme in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »