Tempur

Tempur Matras Original Elite

Informeer naar de scherpste prijs!

Bel 073-5470153 of mail ons.

 

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

 

Tempur Matras Original Elite

 

De Tempur Original matrassen zijn onze stevigste matrassen, die zich zeer nauwkeurig aanpassen aan de contouren van uw lichaam, wat zorgt voor optimaal comfort en de beste ondersteuning. 

Door de 3 cm hoge comfortlaag bij de Tempur Original Elite  matras merkt u meer van de drukverlagende eigenschappen van het Tempur materiaal, waardoor deze matras u het zachtste gevoel biedt binnen de Tempur Original matrascollectie.

 

Matrashoogte: 25 cm

Comfortlaag: 3 cm Tempur comfortlaag

Bovenlaag: 9 cm Tempur ondersteuningslaag

Onderlaag: 2x 6,5 cm DuraBase technologie

Materiaal hoes: wasbaar 99% Polyester en 1% elastaan

 

 

 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Tempur Matras Original Elite wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Tempur Matras Original Elite stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Tempur Matras Original Elite in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »