Nu 15% voordeel

Tempur Matras Original Supreme

Vanaf € 1.499,00 € 1.274,15

Stel dit product zelf samen
  Tempur Original Supreme

  Tempur is gemaakt van Visco elastisch schuim. Dit materiaal reageert op warmte en druk. Door de druk verlagende werking voelt u minder tegendruk waardoor u minder zal draaien en keren tijdens uw slaap. Dit doordat er geen drukpunten op uw lichaam komen en uw bloeddoorstroming daardoor beter functioneert. U zult compleet uitgerust wakker worden. Het matras is zeer geschikt voor mensen met klachten aan schouder, rug of heupen.

  Tempur biedt drie matrascollecties aan met ieder verschillende eigenschappen. Bepaalde eigenschappen worden gegarandeerd voor alle Tempur matrassen. Zo kunt u rekenen op een nauwkeurige, aan het lichaam aangepaste ondersteuning voor individueel comfort. Minder drukpunten en dus minder woelen en draaien. De hoezen van de matrassen voldoen aan de Öko-Tex 100 norm wat betekent dat ze zijn getest op schadelijke stoffen.

  De Original Supreme is het matras met medium comfort binnen de Tempur Original matrassen. De Supreme bestaat uit 2cm Tempur comfort materiaal, 8cm Tempur Support materiaal en 11cm DuraBase Technology. De totale hoogte van het matras komt uit op 21cm.

  Het unieke Tempur materiaal is zacht waar u het wenst en stevig waar u het nodig heeft. Tempur heeft drie verschillende matrascollecties, elk met een geheel eigen gevoel. De matras collectie bestaat uit de Original collectie, Cloud collectie of de Sensation collectie.

  Specificaties

  Matras hardheden: Stevig
  Matras kern / afdeklaag: 2cm Tempur comfort materiaal, 8cm Tempur Support materiaal, 11cm DuraBase Technology
  Aantal comfortzones: U creëert zelf comfortzones waar nodig
  Tijk afritsbaar: Ja
  Tijk wasbaar: Ja
  Anti-allergisch: Ja
  Ventilatie: Ja doormiddel van HR ventilatiekanalen
  Hoogte: 21 cm.
  Breedte: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180, 200
  Lengte: 200, 210, 220
  Extra specificaties:
  Geschikt voor verstelbare bodems: Ja 
  Omruilgarantie: 90 dagen
  Garantie: 10 jaar volledig
   
  Pluspunten:
  + Tempur matrassen hoeven niet gekeerd en gedraaid te worden
  + 90 dagen omruilgarantie
  + Hoezen die voldoen aan de Öko-Tex 100 norm

  Extra informatie:
  De Original Supreme biedt medium stevig comfort. Matrassen in deze collectie zijn voorzien van het originele Tempur materiaal. Door de open celstructuur keert het materiaal geleidelijk terug naar zijn oorspronkelijke vorm na te zijn ingedrukt. De tijk van de matrassen zijn voorzien van CoolTouch Technology, dat wil zeggen een koele en comfortabele nachtrust. Door de nieuwste technologie blijft de hoes koel en bevordert het de afvoer van overmatig vocht.

  De QuickRefresh cover is een zachte op maat gemaakte hoes welke eenvoudig los en vast te ritsen is en wasbaar voor een altijd frisse bovenlaag.

  De geschiedenis van Tempur begon toen de NASA een druk absorberend materiaal ontwikkelde om astronauten te beschermen en te ondersteunen tijdens de lancering. Dit unieke materiaal ontwikkelde zich later tot Tempur. Deze technologie heeft zich nog verder geperfectioneerd en uitgebreid waardoor er een collectie matrassen, slaapsystemen en hoofdkussens is samengesteld om u de beste nachtrust te bieden. Slechts een handvol topwetenschappers kent de Tempur formule voor het maken van het Tempur materiaal. Het materiaal wordt uitsluitend geproduceerd in onze eigen fabrieken in Denemarken en de Verenigde Staten.
   
  Geschikt voor alle vlakke en verstelbare spiraalbodems