Nu 15% voordeel

Tempur Matras Sensation Elite

Vanaf € 1.699,00 € 1.444,15

Stel dit product zelf samen

  Tempur Matras Sensation Elite

   

  De Tempur Sensation matrascollectie biedt een medium gevoel, maar dan in combinatie met het comfort en de ondersteuning die alleen Tempur kan bieden. Een laag van Dynamic Support Technologie biedt een lichte ondersteuning, zodat u gemakkelijk kunt bewegen, terwijl het Tempur materiaal zich comfortabel aanpast aan de contouren van uw lichaam.

  Door de hoge comfortlaag bij de Tempur Sensation Elite matras merkt u meer van de drukverlagende eigenschappen van het Tempur materiaal, waardoor deze matras zachter aanvoelt dan de Tempur Sensation Supreme matras.


   

   

  Specificaties

  Matras hardheden: Firm.
  Matras kern: Speciaal Tempur® materiaal.
  Matras hoogte: 25 cm.
  Matras kern: TEMPUR® materiaal, dat vervaardigd wordt volgens een geheime formule en ontwikkeld is door de NASA om astronauten te ondersteunen tijdens de lancering, biedt de hele nacht steun waar u die nodig heeft.
  Matras afdekkingslaag: QuickRefresh™ hoezen met een gemakkelijk afritsbare bovenkant, zodat u uw matras met een minimum aan inspanning schoon en fris kunt houden.
  Matras hoes/tijk wasbaar: Ja.
  Welk type bodem: Lattenbodem, spiraalbodem, schotelbodem, boxsprings en vlavrobodems.
  Keerbaar: Nee niet meer nodig.
  Warmte/vocht regulatie: Prima.
  Levertijd: 1 - 2 weken.
  Overige Specificaties
  Matrashoogte: 25 cm
  Comfortlaag: 4 cm Tempur ondersteunlaag en daar bovenop 3 cm Tempur comfortlaag
  Bovenlaag: 4 cm tempur ondersteuningslaag
  Onderlaag: 14 cm DuraBase Technologie
  Materiaal hoes: wasbaar 99% Polyester en 1% elastaan
  Levertijd: 2 tot 6 weken (afhankelijk van de maat)

  Onderhoud
  Om uw matras zo fris en hygiënisch mogelijk te houden adviseren wij u om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze nemen namelijk een groot gedeelte van het transpiratievocht op.
  Om uw bed zo goed mogelijk te ventileren adviseren wij u om uw dekbed na het slapen terug te slaan tot het voeteneinde. Hierdoor kan de bovenzijde van uw matras en de onderzijde van uw dekbed het opgenomen vocht weer afstaan.
  Een matras gaat ongeveer tussen de 10 à 12 jaar mee. Ook uit hygiënisch oogpunt is het dan raadzaam om deze te wisselen.